De hittar en pojke som gråter alldeles ensam på gatan och en polis kramar om honom hela tiden för att lugna honom - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
De hittar en pojke som gråter alldeles…
Balanserade och självständiga - människor födda i Skyttens tecken är en värdefull resurs för sin omgivning Den här kvinnan har skapat ett hospice för hundar i sitt hem och hon finns vid deras sida till slutet av deras dagar

De hittar en pojke som gråter alldeles ensam på gatan och en polis kramar om honom hela tiden för att lugna honom

Av sofia
5.516
Advertisement

Att vara polis betyder inte bara att ta emot anmälan om stölder, slagsmål eller andra typer av faror. En bra polis måste vara redo att plocka fram mod och vara klarttänkt, eller till och med visa sin sötaste och mest medmänskliga sida.

James Hurst var på vakt när han fick rapporten om ett barn som var ensamt på gatan och grät desperat. Mannen har bevisat att han är en polis som kan hantera även en situation där vapen och handbojor inte behövs ... utan bara en tröstande kram och mycket omtanke.

via: ABC7

A toddler wandering a Georgia street alone, in May 2016, screamed and sobbed while being examined in the hospital...

Pubblicato da Real Heroes Wear Badges and Kevlar su Sabato 10 febbraio 2018

Barnet, som bara var 16 månader gammalt, hittades ensamt på gatan gråtande, i ett fattigt område i Georgien. Någon hade ringt polisen och James rusade till platsen. Enligt protokollet togs barnet till sjukhuset för kontrollera hans hälsa men han fortsatte hela tiden att gråta, förmodligen för att han inte visste varför hans mamma och pappa inte fanns där med honom. Lyckligtvis hade han dock polisen James vid sin sida som sedan han hade hittat honom på gatan inte hade lämnat honom ett ögonblick.

Till och med på sjukhuset, när läkarna sa till honom att han kunde lämna barnet och att det skulle vara i goda händer tills hans föräldrar anlände, ville James inte överge barnet.

James låg på soffan och höll i barnet som, utmattad efter flera timmar av upprördhet, somnade. En bild som någon tog och lade upp på nätet har spridit känslor och beundran för den polisagenten som har visat stor medmänsklighet gentemot barnet.

"Han behövde bara någon som fanns vid hans sida", berättar polisen för reportrarna och han kunde inte lämna honom ensam.

 

 

 

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack