x
De otroligt söta bilderna på en enorm…
Min mamma har lärt mig allt, utom hur man lever utan henne En ung polis räddade livet på sin äldre kollega genom att donera sin njure till honom

De otroligt söta bilderna på en enorm häst som "vaggar" ett barn i sitt babyskydd

12 November 2019 • Av sofia
3.181
Advertisement

Hästar anses generellt vara användbara för att hjälpa människor i deras ansträngande arbete eller kanske i idrottstävlingar, men de som har haft lyckan att få lära känna en häst vet verkligen att de har en djup känslighet, precis som andra djur som anses vara "husdjur". Som bevis på detta finns ett flertal filmer som cirkulerar på nätet, som visar dessa ädla och eleganta varelser medan de interagerar med människor. Exakt som i videon som vi vill visa dig här nedan.
 


image: Unsplash

Tyvärr vet vi inte så mycket om den här videon, men den kärlek som den sprider säger mer än tusen ord. Det hela är filmat i ett stall och en häst närmar sig en bebis i ett babyskydd. Först iakttar hästen bebisen nyfiket, sedan "biter" den tag i hantaget med munnen och vaggar den.

Gesten verkar uppskattas av den lilla bebisen och djuret upprepar det flera gånger, medan de två fortsätter att studera varandra och utbyter kärleksfulla och nyfikna blickar. Njut av det här lilla miraklet av interaktion mellan en människa (eller snarare en liten människa) och ett djur!

Tags: DjurBarnHästar
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack