En gås erbjuder skydd åt en hundvalp som riskerade att frysa ihjäl i kylan - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En gås erbjuder skydd åt en hundvalp…
Han ger sin mormor en Louis Vuitton väska, men hon använder den för att lägga i fisken hon köpt på marknaden Han går 32 km till fots för att komma till jobbet så chefen ger honom sin egen bil som tack

En gås erbjuder skydd åt en hundvalp som riskerade att frysa ihjäl i kylan

Av sofia
18.275
Advertisement

Djurvärlden är verkligen fantastisk - vi får ofta höra berättelser om otänkbar vänskap som föds mellan olika arter, en katt som blir vän med en hund eller till och med en hund med en ko. Detta visar det otroliga känslomässiga band som kan utvecklas och den empati som djur är berikade med. Fotot av denna gås som "kramar" en hundvalp i ett försök att skydda den från den fruktansvärda kylan är ett bevis på detta. Det är inte överraskande att bilden, som är så meningsfull och som vi också kan lära oss någonting av, har blivit mycket populär på nätet.

via: Snopes

En förbipasserande hade lagt märke till en huttrande gås, som stod nära en stolpe, men när hon närmade sig för att kontrollera situationen lade hon märke till något som hon aldrig hade kunnat tro, gåsen försökte faktiskt skydda en övergiven hundvalp från kylan med sin varma "kram".

Den här gåsens modersinstinkt kom genast fram när hon såg valpen. Hennes mål var helt enkelt att skydda den från den bittra kylan, som kunde ha varit dödlig om hon inte hade ingripit.

Ett rörande scenario som många människor skulle kunna lära sig något ifrån med tanke på den nivån av intolerans och hat som under de senaste åren har stigit hos många människor.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack