Den här lilla hunden klev på en buss alldeles själv och väntade på sin ägare som övergivit henne - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här lilla hunden klev på en buss…
Dessa underbara bilder visar att barn verkligen kan vända upp och ner på sina föräldrars liv Han är 19, hon är 72 - De gifte sig två veckor efter att de träffats för första gången

Den här lilla hunden klev på en buss alldeles själv och väntade på sin ägare som övergivit henne

Av sofia
10.166
Advertisement

Trots alla framsteg och resultat som människor har uppnått genom historien och under de senaste åren finns det fortfarande de som idag har modet att överge en hund. I Bradford, West Yorkshire (Storbritannien), sågs en ledsen hund ta sig upp på en buss och satte sig på ett av sätena med en sorgsen blick.

Ett scenario som omedelbart fotograferades av en kvinna som kort efter publicerade fotot på sin Facebook-sida. Inlägget blev omedelbart viralt, fick tusentals reaktioner och delningar, framför allt för att hunden - en söt liten hund med namnet Olive - desperat försökte komma hem.
 

via: BBC

De som såg den lilla hunden komma på bussen började oroa sig när de insåg att ingen ägare skulle komma och hämta henne. En passagerare som var på bussen samtidigt sa: "Vid en tidpunkt försökte hunden gå av bussen, men hållplatsen var precis vid den traffikerade huvudvägen, så vi fick henne att stanna ombord och någon stannade kvar med henne på bussen." I slutet av bussturen visste ingen vad de skulle göra, så den stackars lilla hunden fördes till djurskyddshemmet i hopp om att hennes ägare skulle återvända för att hämta henne.

Inte en skymt av ägaren, men å andra sidan kom det in ett flertal förfrågningar om adoption för Olive och hon kommer säkert snart att få en ny familj. Bland de många kommer det naturligtvis bara att väljas en, vilket får oss att tro att kanske, om önskan att adoptera Olive är så stark, kan man också hitta nya familjer för många andra hundar som väntar tålmodigt på djurskyddshem runt om i världen för att bli räddade av en ny familj.

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack