Istället för bröllopsgåvor bad det här paret sina gäster att donera pengarna till ett djurskyddshem - TittaPaVideon.se
x
Istället för bröllopsgåvor bad det…
Den här hunden som är klädd som en gatustädare håller den mannen som räddat honom sällskap varje dag Istället för böter gav den här polisen en mamma i svårighet två nya bilbarnstolar

Istället för bröllopsgåvor bad det här paret sina gäster att donera pengarna till ett djurskyddshem

27 Oktober 2019 • Av sofia
882
Advertisement

Det är ingen poäng att försöka dölja att många bröllop idag har stora bröllopsmottagningar, flådiga ceremonier, dyra luncher och överdrivna presenter. Den dag då två personer officiellt enas blir ofta ett event där det inte finns några gränser för lyx, en chans att visa upp sig och naturligtvis också spendera en massa pengar.

Många par väljer dock enklare ceremonier eller kanske bestämmer sig för att "tillägna" sina gåvor till något originellt och användbart, för sig själva och för andra.

Detta är fallet med Jeananne och Jonathan Wickham, ett amerikanskt gift par från Wooster, Ohio, som beslutade sig för att få (och samtidigt donera) en mycket speciell gåva. Låt oss kika på vad de gjorde.

via: 19 News

Ingen bröllopslista, inga traditionella gåvor, den som ville ge ett minne till paret, på deras uttryckliga begäran, donerade helt enkelt lite välfärd till djuren på ett lokalt djurskyddshem.

Just så, med tanke på att Jeananne och Jonathan är stora kattälskare och har sex stycken, bestämde de sig för att kombinera sin kärlek till djur med den ödesdigra bröllopspresenten. För att göra detta bad de gästerna att göra donationer till Wayne County Humane Society, en stor anläggning som tar hand om alla djur i svårighet eller som är hemlösa.

Sagt och gjort, tack vare bröllopet lyckades de två makarna leverera över 1200 burkar mat, 750 kg torkade livsmedel, rengöringsprodukter och mer än 2000 dollar för medicinsk vård av fyrbenta vänner till skyddshemmet. Jonathan och Jeananne visste dessutom omedelbart vart pengagåvorna skulle gå, eftersom de kom precis i det ögonblick då Debbie och Peaches, två kattungar med allvarliga hälsoproblem, behövde dyr vård.

En äkta bevis på orginell vänlighet och generositet, som utöver att göra många mindre lyckligt lottade djur lyckligare, kan få dig att fundera. Ibland kan det dessutom vara bra att inte låta sig fångas för mycket i lyx och konsumism och istället tänka på vad vi kan göra även med enbart lite ansträngning.
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack