Den här hunden som är klädd som en gatustädare håller den mannen som räddat honom sällskap varje dag - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här hunden som är klädd som en…
Ofta tror vi att de som lider av ångest behöver lugnas, men de behöver egentligen bara känna sig förstådda Istället för bröllopsgåvor bad det här paret sina gäster att donera pengarna till ett djurskyddshem

Den här hunden som är klädd som en gatustädare håller den mannen som räddat honom sällskap varje dag

Av sofia
4.415
Advertisement

Ett husdjur är inte bara ett husdjur, det är något mer. Vänskapen som kan utvecklas mellan en liten hund och dess ägare överskrider verkligen alla gränser och är något värt att hylla. En hunds lojalitet lär oss faktiskt att vänskap kan vara för evigt. Den här berättelsen talar om det speciella bandet som har skapats mellan en liten gatuhund och en man som vid tidpunkten för detta magiska möte arbetade som gatasopare under de olympiska spelen 2016 i Rio.

via: G1
image: G1

Alcenir Aguiar de Oliveira, känd som Mineiro bland alla sina vänner och kollegor, arbetar som gatusopare och när han träffade sin bästa fyrbenta vän för flera år sedan, var han i tjänst under det berömda OS i Rio. Det viktiga idrottsevenemanget gav Mineiro det mest värdefulla priset, en valp med namnet Pretinho som sedan dess har följt honom överallt ... även på jobbet. En utmärkelsen värd mer än hundra guldmedaljer!
 

image: G1

Mannen städade Deodoro Olympic Park i det västra området av staden, när gatuhunden dök upp för första gången. Den lilla svarta hunden hade definitivt övergivits och från hans utseende kunde man se hur hungrig och sjuk han var och ivrig att få lite kärlek. Mineiro beslutade sig sedan för att ta hem den och se till att den återhämtade sig helt. Självfallet föddes ett mycket starkt band mellan de två... ett band som har stärkts genom åren och som nu driver Pretinho att följa sin älskade husse överallt, även till arbetet.

Advertisement
image: G1

Pretinho följer Mineiro till jobbet precis som en assistent. Han bär sin uniform och "hjälper" honom i sitt arbete, en eller två gånger i veckan. "När jag kliver in i bilen vill han komma. Han blir desperat. Han är van vid att vara med mig och därför vill han följa med mig. Han stör inte alls, han är väldigt lugn och väntar alltid på mig. Om han är trött väntar han på mig i skuggan." berättar Mineiro i en intervju.

image: G1

Fotografierna av dessa två med sina orangea uniformer har blivit virala och av denna anledning känner folk ofta igenom dem på gatan medan de arbetar. Pretinho är Mineiros bästa fyrbenta vän, eftersom glädjen han överför är verkligen obeskrivlig; Mineiro känner sig väldigt lyckligt lottad över att ha hittat en hund som är så snäll och intelligent som Pretinho och vet att deras vänskap kommer att vara för evigt.
 

image: G1
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack