Två schäferhundar kramas för att ge varandra lite hopp i väntan på att bli adopterade - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Två schäferhundar kramas för att…
En

Två schäferhundar kramas för att ge varandra lite hopp i väntan på att bli adopterade

Av sofia
4.658
Advertisement

Disney har ofta använt djur, såsom hundar och katter, för att göra filmer som har blivit underbara sagor uppskattade av både vuxna och barn. Filmer som "Oliver & Gänget", "Lady och Lufsen", "101 Dalmatiner" och "Aristocats" är tidlösa filmklassiker, men ibland erbjuder det verkliga livet lika extraordinära och rörliga historier. Dagens berättelse handlar om den oupplösliga vänskapen mellan två schäferhundar på jakt efter ett hem.
 

De heter Gus och Laurie och hittades när de bara var tre månader i en ladugård, där de gömde sig för att hitta skydd. Ingen vet var de kommer ifrån, om de har övergivits eller rymt från den tidigare ägaren. Vid 7 månader togs det fyrbenta paret omhand av Shenandoah Shepherd Rescue organisationen i Stephens City, Virginia.

Sedan dess har de två söta valparna letat efter ett nytt hem, men det är viktigt att den som bestämmer sig för att adoptera dem kan ta hand om båda och aldrig skiljer dem åt. Gus och Laurie växte upp tillsammans från en tidig ålder och behöver varandra, de har utvecklat en symbios och är mer än bara bröder. Föreningen har publicerat deras foton på sociala medier som på kort tid fått över 16 tusen delningar och många erbjudanden om adoption.

Bilderna visar de två hundarna som kramar om varandra på ett mycket gulligt sätt, medan de lugnar varandra. Ett sådant känslomässigt djup visar hur dessa varelser kan uppleva samma känslor som vi människor och har en enorm känslighet.

Svårigheten att hitta de perfekta ägarna är inte bara att kunna hitta ett hem tillsammans utan också att hitta en säker plats där de kan trivas. Låt oss hoppas att de två oskiljaktiga vännerna hittar en familj snart och att de kommer att förbli sida vid sida som lojala livskamrater.
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack