Ett par hittar mer än 200 valnötter som några ekorrar gömt undan i motorhuven på sin bil - TittaPaVideon.se
x
Ett par hittar mer än 200 valnötter…
Den här handikappade pojken blir utslängd från en snabbmatsrestaurang för att han inte kan sätta sig vid bordet och äta själv Den här autistiska killen kan rita av hela städer ur minnet efter att endast ha tittat på dem en gång

Ett par hittar mer än 200 valnötter som några ekorrar gömt undan i motorhuven på sin bil

12 Oktober 2019 • Av sofia
1.788
Advertisement

Med höstens ankomst och de första förkylningarna rullar många små vilda djur upp ärmarna och kämpar för att hitta sätt för att klara vintern. Vissa av dem börjar samla på sig sina fettreserver och sedan finns det de som börjar bygga ett håla där de kan söka fristad och där de kan lagra all den mat de behöver för att övervinna de mörkaste månaderna. Om du har en trädgård med ett valnötsträd ser du antagligen en hel del små gnagare just under de speciella dagarna på året. Chris Persic, bosatt i Pittsburgh (USA), hade märkt något mycket konstigt nära sitt valnötsträd i trädgården, för även om trädet var mycket stort, var mängden valnötter på marken mycket få i proportion.
 

Today this squirrel was in the tree watching me so I took its picture~

Pubblicato da Amber L Purcell su Venerdì 4 ottobre 2019

Chris och hans fru fick ganska snabbt reda på vart alla dessa nötter hade hamnat, de låg i huven på deras bil! Massor av nötter (över 200 stycken!) och ogräs hade format ett riktigt bekvämt litet bo direkt på bilens motor. Makarna publicerade genast bilden av den lilla katastrofen för att varna andra människor. Du kanske inte förväntar dig det, men under rätt period kan det hända att någon gullig liten gnagare tycker att insidan på din bil är en mycket passande plats att bygga bo på. För att undvika problem och behöva tillbringa dagen hos mekanikern är det alltid bättre att låta kontrollera bilen!

Chris var tvungen att ringa bärgningsbilen när han märkte att bilen skakade vid acceleration och motorljuset blinkade kontinuerligt. Efter den fruktansvärda upptäckten arbetade Chris hårt och efter en timme hade han lyckats rengöra motorhuven från alla dessa kvistar och nötter. Uppenbarligen hittade mekanikern senare även andra nötter väl dolda under motorn.

Here’s a little PSA for everyone on this rainy Monday: Rodents and vehicles do not mix... My wife called me from...

Pubblicato da Chris Persic su Lunedì 7 ottobre 2019

Lyckligtvis fick bilen ingen allvarlig skada, men den skulle ha kunnat få det. När en gnagare är involverad kan faktiskt skadorna på grund av söndergnagda kablar innebära mycket dyra reparationer och även bli ett säkerhetsproblem.

Kort sagt, gör dig själv en tjänst och kontrollera bilens motorhuv då och då!
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack