Den här mannen sov på djurskyddshemmet tillsammans med den här lilla hunden som ingen ville ha och lyckades på så sätt få henne adopterad - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här mannen sov på djurskyddshemmet…
Berättelsen om Piglet, den rosa hunden som hjälper barn att acceptera varandras olikheter 12 bilder som visar hur föräldrar är redo att göra allt för sina barn

Den här mannen sov på djurskyddshemmet tillsammans med den här lilla hunden som ingen ville ha och lyckades på så sätt få henne adopterad

Av sofia
9.468
Advertisement

Det finns de som verkligen skulle göra allt för att ge lite lycka och förbättra livet för en annan levande varelse. Denna berättelse, som handlar om en vacker liten hund, är beviset på detta. Queen är en söt liten hund som hamnade på hemmet Great Plains SPCA i 400 långa dagar i väntan på att någon skulle välja henne som husdjur och ge henne lite tillgivenhet. En man vid namn Scott Poore beslutade sig för att hjälpa henne att hitta ett hem på ett mycket speciellt sätt.

via: NY Post

Scott Poore bestämde sig för att han var tvungen att göra något för att hjälpa den stackars lilla hunden och därför flyttade han bokstavligen till hemmet för att hålla hennes sällskap. Mannen är grundaren av ett klädmärke som stöder och skyddar hundar och, inför historien om Queen, kunde han bara inte förbli likgiltig. Queen hade inget enkelt liv, hon bodde på gatan och hittades på en sopstation i Kansas City, Missouri.
 

När Queen räddades och fördes till skyddshemmet trodde alla att hon skulle hitta en ny familj på mycket kort tid, men detta hände inte. "De berättade för mig om alla de olika sätten de försökte adoptera bort Queen på och att ingen av dem fungerade" sade Scott. Av denna anledning bestämde sig mannen för att göra något som skulle locka fler människors uppmärksamhet åt den söta Queen. Volontärerna på hemmet accepterade omedelbart Scotts förslag och tillät honom att bo på skyddshemmet i några dagar tillsammans med hunden.
 

Advertisement

Sagt och gjort. Scott tog med sig en hundbädd, ett skrivbord, en hopfällbar stol och en växt. Mannen stannade hos Queen i åtta dagar och återvände enbart hem för att duscha och läsa e-post från arbetet.

Även om hemmet är en trevlig plats jämfört med gatan, är det inte en lämplig plats för en hund. Ett djur förtjänar bättre än ett skyddshem - när lamporna slocknar och volontärerna lämnar sitt arbete finns det alltid några hundar som skäller, vilket får andra hundar att börja skälla i sin tur och allt detta skapar störande ljud. Kort sagt, för djuren är detta inte särskilt avslappnande. Scott hävdar att en hund bara kommer att kunna sova fridfullt när den hittar ett hem och en familj.

Lyckligtvis var alla Scotts ansträngningar inte förgäves och inom en vecka fann den lilla hunden någon som var villig att adoptera den. "För en vecka sedan visste väldigt få människor om Queens existens, medan nu har alla blivit förälskade i henne. Jag är stolt över att ha spelat en roll i arbetet att hitta hennes nya hem."

Advertisement

Scott blev väldigt nöjd, men samtidigt längtade han hem till sin egen säng. "Jag skulle inte vilja göra detta varje vecka, men om situationen och hunden krävde det så skulle jag definitivt göra om det."

Advertisement

En man med ett hjärta av guld som på sitt eget sätt verkligen påverkade en annan levande varelses liv på ett avgörande sätt.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack