Hon övergavs tillsammans med sina 9 valpar i en försluten kartong, men någon lyckades rädda henne - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hon övergavs tillsammans med sina 9…
Två barn på 3 och 5 år Dessa 4 flickor som överlevt cancer träffades igen efter 3 år på det sjukhus där de genomgått sin behandling

Hon övergavs tillsammans med sina 9 valpar i en försluten kartong, men någon lyckades rädda henne

6.122
Advertisement

När man får höra historier som involverar stackars försvarslösa djur som blir övergivna är det alltid mycket svårt att hålla tillbaka ilskan över en sådan gest eller att bli ledsen över vad den mänskliga rasen är kapabel till, världen verkar grym och hopplös. Men som tur är är inte alla människor berövade av ett hjärta och medmänsklighet och just av denna anledning finns det fortfarande hopp om en bättre framtid. Historien vi vill berätta om idag handlar om en hund som är mamma till massa små valpar och som övergavs på en sopstation inuti en förseglad kartong.

via: CBC
image: BC SPCA

En hund med 9 valpar övergavs vid Puntzi Lakes sopstation i British Columbia (USA). Lyckligtvis lade en förbipasserande man märke till den mystiska kartongen och närmade sig för att kontrollera vad det var. När han öppnade den fann han många små skrämda ögon som tittade upp på honom och som återigen fick se solens ljus. Nio valpar födda bara en vecka tidigare låg nära sin mammas kropp.

image: BC SPCA

Mannen tog omedelbart valparna till en veterinär som lyckligtvis berättade att både mamman och valparna var vid god hälsa, men vem vet vad som kunde ha hänt om de inte hade hittats och räddats i tid. Hundarna flyttades sedan till British Columbia Society for the Prevention of Cruelty to Animals (BC SPCA) i ett försök att hitta dem ett välkomnande hem och en familj full av kärlek.

Det är förståeligt att hundägare eller djurägare överhuvudtaget inte alltid lyckas ta hand om sina djur som de skulle vilja, men som Lorie Chortyk, kommunikationsdirektör för BC SPCA säger, finns det hjälp för alla.

Advertisement
image: BC SPCA

Ingen vet vem som fått idén att överge en förseglad låda full av valpar på en sopstation, men de lokala myndigheterna gör allt för att spåra boven.

Lyckligtvis fick berättelsen om denna vackra lilla hund och hennes 9 valpar ett lyckligt slut.
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack