En lärare bär en handikappad elev på ryggen för att hon ska kunna följa med på skolutflykten - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En lärare bär en handikappad elev…
Hon bestämmer sig för att donera en njure till sin exman för att hennes döttrar inte ska förlora sin pappa

En lärare bär en handikappad elev på ryggen för att hon ska kunna följa med på skolutflykten

Av sofia
3.255
Advertisement

När föräldrarna till lilla Ryan i den femte månaden av graviditeten upptäckte att deras barn skulle födas med en allvarlig missbildning av ryggraden, kallad spina bifida, visste de inte vad de kunde förvänta sig och vilka dagliga svårigheter de skulle tvingas möta.

Vägen för denna tioåriga tjej från Kentucky var tyvärr alltid svår, men tack vare det ständiga stödet och den enorma kärleken från hennes föräldrar Chris och Shelly har Ryan vuxit upp med en positiv anda och fortsatt att kämpa, trots de stora problem som livet tvingat henne att möta.

Svårigheter av detta slag är just de som kan få människor att ge upp, speciellt i ögonblick då allt verkar gå snett och oskyldiga varelser som Ryan inte kan få leva ett normalt liv. Trots att hon går i skolan är det faktiskt inte lätt för henne att utföra samma aktiviteter som hennes kamrater, eftersom hon sitter i rullstol. Det var i samband med en skolresa som en liten, men samtidigt stor gest inträffade som fick Ryan att känna sig lite mindre "annorlunda".

Resan i fråga gick till Falls of the Ohio National Park, med dess tusenåriga vattenfall och fossila formationer. Så fort Ryans mamma fick se programmet insåg hon omedelbart att hennes barn inte kunde delta, något som hade hänt flera gånger tidigare. Hon hade förberett sig för en dag med en "alternativ utflykt".

Det var då den oväntade överraskningen kom. En lärare från Tully Elementary School, skolan som Ryan går på, gav barnets föräldrar ett mycket generöst och rörande erbjudande. För att tillåta henne att delta på utflykten och njuta av promenaden genom det underbara naturområdet under besöket sa Jim Freeman att han var beredd att bära barnet på sina axlarna under resan.

Ryan och hennes föräldrar tackade ja och bilderna visar tydligt Freeman som är glad över att kunna hjälpa till och bär Ryan runt Falls of Ohio som en ryggsäck på axlarna. En mycket speciell "last", som säkert uppskattade lärarens altruism och goda hjärta, såväl som själva utflykten tillsammans med sina klasskamrater.

Berättelsen har nått människor världen över och på kort tid har den blivit en symbol för den kamp som många mindre lyckligt lottade vuxna och barn som Ryan går igenom dag efter dag med sina sjukdomar. Strider som emellertid skulle vara omöjliga att bekämpa utan stöd och den hjälp som människor som Jim Freeman ger, även bara genom små gester av enorm betydelse.
 

Advertisement
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack