Den nyfödda bebisen hör sin pappas röst för första gången och ler tillbaka på ett kärleksfullt sätt - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den nyfödda bebisen hör sin pappas…
74 år gammal säljer hon sitt hus och bestämmer sig för att bo på ett kryssningsfartyg för resten av sitt liv Den här modiga hunden hittade en autistisk 3-årig pojke som försvunnit i skogen

Den nyfödda bebisen hör sin pappas röst för första gången och ler tillbaka på ett kärleksfullt sätt

Av sofia
720
Advertisement

Det finns ingen kärlek som är mer äkta och sann än den mellan en förälder och ett barn - bara de som har turen att vara mamma eller pappa kan förstå den känslan av obeskrivlig lycka vid barnets födelse. Det är just vid det ögonblicket då en ovillkorlig kärlek föds mellan de två parterna, en kärlek som även bebisen uppfattar. För Flàvio, make till Tarsilia Rosa, var den lilla Antonellas födelsedag ett minst sagt otroligt ögonblick.
 

Redan före hennes födelse pratade Flavio med lilla Antonella varje morgon och vände sig mot hennes mammas mage. Han pratade med henne varje dag, hälsade på henne på morgonen och pratade om allt han kunde komma på, även om han inte riktigt trodde att hans röst skulle nå hans barns öron. Men tydligen hade han fel. Dagen då Antonella föddes fick Flavio bevis för det otroliga band som skapats under alla dessa månader med sin dotter.

"Hej" var det första ordet som den nyblivna pappan riktade till den lilla flickan, som genast kände igen sin fars röst och omedelbart gav honom ett leende fullt av lycka.

Lilla Antonella mätte 49 centimeter och vägde 3,1 kilo till familjens stolthet! Fotot av hennes otroliga leende har redan gjort henne till "en kändis" över hela världen och vittnar om den ovillkorliga kärleken som skapas mellan en förälder och ett barn.

Tags: RörandeFamiljKärlek
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack