Den här polisen tillbringar större delar av sin lediga tid med att mata och ta hand om gatuhundar - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här polisen tillbringar större…
Den här 13-åriga killen som lider av en obotlig sjukdom får 18.000 krya på dig kort Kylan hade gjort denna katt invalid, nu är den först i världen med att ha bioniska tassar

Den här polisen tillbringar större delar av sin lediga tid med att mata och ta hand om gatuhundar

Av sofia
929
Advertisement

Djur är verkligen en av de mest värdefulla sakerna i våra liv. Om vi älskar dem på riktigt, bör vi ta hand om dem när vi har chansen, även om de kanske inte är en del av vår familj. Någon som verkligen känner denna obestridda kärlek gentemot djur är Hector Garrido, en polis från San Pedro de la Paz i Chile, som har matat en grupp herrelösa hundar i den sydamerikanska staden i 8 år.

Den lokala polisen Hector Garrido Sagredo har arbetat i 30 år med säkerheten i det lilla samhället San Pedro de la Paz. En man som alltid har arbetat hårt för sina medborgare, men som under hela sitt liv också har visat att han har ett mycket generöst hjärta mot dem som behöver honom.

Sedan 2011, tillsammans med några andra lokala poliskollegors hjälp, erbjuder Hector gratis mat och medicinering till gatuhundar i den chilenska staden och ger dem kärlek och tillgivenhet när han har tid över. Det är inte sällsynt att höra de lokala invånarna prata om hur denna polis och djurvän tillbringar en del av sin fritid med att besöka gatuhundarna och ge dem tillgivenhet och närhet.

Advertisement

Denna man med ett stort hjärta är verkligen ett bra föredöme för sin stad! Bra jobbat Hector! 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack