En man vill adoptera en pitbull från ett hundstall, men den vägrar att överge sin bästa vän - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En man vill adoptera en pitbull från…
En tolvårig pojke mister livet efter det att skolan konfiskerat hans astmaspray Att pussas mycket hjälper dig att gå ner i vikt och komma i form

En man vill adoptera en pitbull från ett hundstall, men den vägrar att överge sin bästa vän

Av sofia
31.351
Advertisement

Att vara vänner betyder inte bara att ha kul tillsammans, utan också - och framför allt - att stödja varandra i svåra stunder. När vi står inför livets utmaningar förstår vi skillnaden mellan att ha en riktig vän och att ha en enkel bekant, och detta stämmer både för människor och djur! Detta bevisas av historien om Taco och Merrill, två väldigt olika hundar som befann sig i samma bur på Rocket Dog Rescue Center.

När de anlände med bara några dagars mellanrum föddes det omedelbart något mellan de två, vilket gjorde att volontärerna valde att låta dem leva tillsammans trots skillnaden i storlek. Merrill är en blandning av pitbull och någon annan hundras, medan Taco är lik en chihuahua. De två började med att hålla varandra sällskap, sedan började de dela maten och efter ett tag... blev de oskiljaktiga.
 

Som vi sa ser man dock verklig vänskap i svåra stunder. Efter några dagar började den lilla Taco visa tecken på trötthet och depression, men hans hälsa var oklanderlig. Så volontärerna insåg att det inte handlade om honom, utan om hans vän. När Merrill togs till veterinären för en undersökning fick de veta att han behövde en brådskande operation.
 

Advertisement

Det var nästan omöjligt att hålla de två hundarna isär även under rehabiliteringen på veterinärkliniken och eftersom de gnällde desperat så snart de separerades, beslutade man att hålla dem tillsammans så länge som möjligt, även i ögonblicken före anestesin. Operationen var en framgång och de två vännerna återvände till hemmet.
 

Men utmaningarna var inte över. En dag kom en man till centret med avsikt att adoptera en hund. Goda nyheter, tänker man, om det inte var för det faktum att han bara ville ha en och att han blev galet förälskad i Merrill. När volontärerna öppnade buren för att ta fram den söta pitbullen, ville han inte alls komma ut. Han klamrade sig fast med klorna för att inte komma ut och lade slutligen tassen på Taco. Det var uppenbart att han inte tänkte gå någonstans själv!

Mannen, som hade bevittnat hela scenen, hade lyckligtvis inga tvivel om vad som skulle göras och han bestämde sig omedelbart för att adoptera dem båda.

Historien om Merrill och Taco fick ett lyckligt slut. De två fortsatte att leva i varandras famn - eller snarare ben - men omgivna av omtanke från en kärleksfull människa och ett hem som definitivt är mer välkomnande än en bur.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack