Den här hunden räddar sin familj från en eldsvåda men några år senare överger de den - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här hunden räddar sin familj från…
Ett lydigt barn är inte alltid ett lyckligt barn Enligt experterna är det andra barnet mindre disciplinerat än det första och många föräldrar bekräftar detta

Den här hunden räddar sin familj från en eldsvåda men några år senare överger de den

Av sofia
1.831
Advertisement

Berättelsen om Bennie, en hund från Kanada, är otrolig från många synvinklar. När hon var lite mer än en valp, räddade hon sin familj från en eldsvåda, som en riktig hjältinna. En vacker historia om det inte var för det oväntade slutet. Vid 10 års ålder övergavs Bennie på ett djurskyddshem av samma familj som hon hade visat en sådan hängivenhet till. Hennes ägare rättfärdigade sig genom att säga att hon inte kom överens med deras son, vilket är mycket svårt att tro.

image: Canine Haven

Plötsligt befann sig den stackars hunden, som nu blivit äldre, i en okänd miljö bland okända människor. Dessutom såg framtiden inte särskilt ljus ut. Vem skulle någonsin adoptera en sådan gammal hund som dessutom inte var renrasig? Centrets personal var mycket pessimistiska, men trots det kom en glad överraskning.

image: Canine Haven

Julen 2014 beslutade sig ett ungt par för att denna hund inte förtjänade att tillbringa sina sista år i en bur. Så Corrie och Justin adopterade Bennie, som skulle få dela sitt nya hem med andra hundar.

Advertisement
image: Canine Haven

Hundens nya liv, omgiven av kärlek från en riktig familj och andra vänliga fyrbenta kamrater, kunde inte ha varit trevligare. Som du kan se på bilderna kände Bennie sig omedelbart som hemma och tillbringade sina sista år i gott sällskap.

image: Canine Haven

Tyvärr kunde all den kärlek som Corrie och Justin gav henne inte vända tidens gång och för Bennie var stunden kommen. Hon dog i början av 2019, omgiven av alla de som älskade henne.

image: Canine Haven

Bennies liv var väldigt äventyrligt, hon träffade människor som inte var så kärleksfulla men också andra som verkligen älskade henne. Det som är viktigt är att hon fick tillbringa sina sista år i en riktig familj, med all den kärlek som varje levande varelse förtjänar att få. Trevlig resa Bennie!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack