Den här kvinnan har skapat 450 filtar för hand och donerar dem till djurskyddshem - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här kvinnan har skapat 450 filtar…
Därför är hundar så speciella - runt om i världen hyllas de på en speciell dag tillägnad dem Hon var rädd för människor, men tack vare den här mannens omtanke är hon idag en mycket kärleksfull liten hund

Den här kvinnan har skapat 450 filtar för hand och donerar dem till djurskyddshem

Av sofia
1.274
Advertisement

Det finns många former av volontärarbete och det finns ingen åldersgräns eller utgångsdatum för att börja göra gott för andra. Speciellt när det gäller volontärarbete med djur finns det många alternativ. Vissa väljer att rasta hundar, vissa hjälper till i adoptionsprocessen och sedan finns det de, som Maisie, en 89-årig kvinna som erbjuder sin egen talang för att ge tröst till djur som räddats från gatan och som bara väntar på att få lite kärlek.

Maisie, en vänlig 89-årig farmor, älskar att sticka, så hon bestämde sig för att donera cirka 450 stycken mjuka filtar till alla små hundar som väntar på ett hem och som för närvarande bor på djurskyddshemmet Dogs Trust Basildon.

"Jag älskar att sticka och jag älskar hundar, så jag bestämde mig för att kombinera mina två stora passioner," berättar Maisie. Tre gånger per år donerar Maisie sina stickade kläder till hem för hundar, där många små vänner kan ta emot dem som en gåva att värma sig med.

"Att sticka håller mig sysselsatt och jag älskar att sticka medan jag tittar på TV", berättar den 89-åriga kvinnan.

I Storbritannien och Irland finns det mer än 16 000 herrelösa hundar, räddade från gatan i väntan på ett hem och lite kärlek. Det lilla bidraget från Maisie är emellertid en viktig hjälp och en ädel gest, som ger lite lycka och värme åt dessa stackars hundar.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack