Hon hittade sin hund igen efter 8 år, den rörande berättelsen om en kvinna och hennes chihuahua Maya - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hon hittade sin hund igen efter 8 år,…
Den 25-åriga morbrorn som gick igenom eld och lågor för att rädda sina syskonbarn Den perfekta semestern är den som lämnar ett tomrum inom dig - psykologen förklarar varför

Hon hittade sin hund igen efter 8 år, den rörande berättelsen om en kvinna och hennes chihuahua Maya

Av sofia
5.861
Advertisement

Endast de som äger ett husdjur och älskar det som en familjemedlem känner till rädslan för tanken på att förlora det på grund av en sjukdom eller att det tappar bort sig. År 2011 försvann chihuahuan Maya, ägd av Silvia som bor i Rom, Italien spårlöst. Under en lång tid försökte kvinnan få tillbaka henne, men sökandet gav inga resultat. I början av augusti 2019 skedde sedan miraklet: den lilla hunden hittades.

Nyheten delades till en början av redaktörerna för nyhetskanalen Tgcom24, i en rapport där de filmade den rörande återföreningen mellan chihuahuan och dess ägare. Den extraordinära upptäckten är resultatet av engagemanget från föreningen Guardie Zoofile Ambientali Norsaa di Latina.

Huvudledtråden var chipet som hunden var utrustad med, men telefonnumret som uppgetts vid tidpunkten för registrering i hundregistret var inte längre aktivt efter en lång tid. Med en liten utredning lyckades dock Norsaa-operatörerna spåra kvinnans nya adress och ringde henne omedelbart så att hon kunde komma och hämta upp sin hund.

När Silvia fick höra att Maya fortfarande var levande och att hon skulle få tillbaka henne, blev hon chockad, glad men samtidigt förvånad, åtminstone tills hon slutligen fick se henne och krama om henne igen. Smärtan och sorgen som hon fått uppleva under dessa år försvann på ett ögonblick, den löstes upp bland tårar och kramar.

Den söta lilla hunden har nu ytterligare 8 år på nacken och några gråa hårstrån i pälsen, men bandet mellan henne och hennes matte förblev intakt. Bilderna av deras återförening har även publicerats på sociala medier och har snabbt blivit virala.

I den rörande videon kan du se Silvias förvånade och lyckliga ansikte när hon pussar och klappar sin lilla Maya. Hennes blick är den hos någon som aldrig skulle ha kunnat tänka sig att få se någon så viktig igen, som verkade vara förlorad för alltid. Lyckligtvis händer det ibland även bra saker och ibland i livet finns det också berättelser som får ett lyckligt slut.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack