Den här mannen adopterar gamla hundar som ingen annan vill ha för att ge dem en chans i livet - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här mannen adopterar gamla hundar…
Här är alla drag hos människor födda i Lejonets tecken - starka människor som blir dina vänner för livet! Kryddor är ett naturligt botemedel mot ledvärk - det här är de du bör använda mot knäsmärta

Den här mannen adopterar gamla hundar som ingen annan vill ha för att ge dem en chans i livet

Av sofia
1.593
Advertisement

Hela världens kennlar är fulla av djur som väntar på att bli adopterade och för de yngsta och mest tilltalande kommer denna chans oftast ganska snabbt, men när en äldre hund som är sjuk eller med en tunn päls hamnar i en av hundkojorna, är det svårt för den att hitta en familj och ibland förblir de inlåsta där i flera år.

Man kan kanske inte beskylla någon för att de väljer en hund baserat på utseendet, men vi gillar att se att det också finns människor som ser bortom hundens skönhet eller ungdom och helt enkelt vill ge ett bättre liv till en varelse som haft otur i livet. Människor som Steve Greig, som vi nu ska berätta om.

Denna man har alltid haft en förkärlek till hundar och även andra djur, något han ärvt från sina föräldrar. En dag blev han dock tvungen att möta ett svårt ögonblick, en av hans hundar hade dött. Steve led mycket, mer och mer varje dag och sedan insåg han att han var tvungen att förvandla den smärtan till något positivt. Han bestämde sig för att gå till ett djurskyddshem och adoptera den första gamla hunden han kunde hitta.

Valet föll på en 12-årig Chihuahua vid namn Eeyore, som led av blåsljud i hjärtat och gick dåligt. Som ni kan föreställa er var chansen att Eeyore skulle adopterades av någon nära noll, så Steve tog med sig honom hem och gav honom det hem och den kärlek som han förtjänade. Det var här hans uppdrag startade, nämligen att adoptera mindre lyckligt lottade hundar.

Advertisement

Med tiden har hans lilla familj expanderat. Steve bor nu med ett dussin hundar, plus en gris, kycklingar, ankor och några katter. Varje morgon kliver han upp, gör i ordning frukost åt alla, delar ut mediciner till dem som behöver det och sedan går han till jobbet.

Alla hundar som bor med Steve har hittats på gatan eller adopterats från ett djurskyddshem, där de hade väntat i flera år på en familj.

Idag har de chansen att få leva resten av sina liv i ett kärleksfullt hem tack vare den här mannens hjärta av guld

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack