Berättelsen om True - hunden som fick sina framtassar avkapade som bestraffning - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Berättelsen om True - hunden som fick…
Avundsjuka människor vill skugga ditt ljus - så här kan du försvara dig

Berättelsen om True - hunden som fick sina framtassar avkapade som bestraffning

573
Advertisement

I det moderna samhället växer uppmärksamheten och omtanken gentemot djur mer och mer. Om för mycket kärlek i vissa fall riskerar att gå till överdrift, finns det å andra sidan tyvärr fortfarande de som misshandlar djur. Just detta råkade hunden True ut för, en hund vars ägare som var en narkotikamissbrukare, kapade hans framben för att straffa honom efter att han grävt ett hål i trädgården.

Dagen när True skadades allvarligt och lyckades släpa sig ut ur huset i ett instinktivt försök att hitta hjälp verkar vara långt borta. Lyckligtvis hittades han av en granne som omedelbart ringde efter hjälp och räddade hans liv. I en slags konstig hämnd av ödet hittades hans gamla ägare istället död efter en överdos.

Efter en svår operation, klarade sig hunden lyckligtvis, men det var omöjligt att återställa honom till den han en gång varit och han blev tvungen att använda hjul i stället för frambenen. När Erin Blaak och hennes partner fick höra denna berättelse blev de så rörda att de beslutade sig för att adoptera hunden.

Advertisement

Nu har True ett nytt hem och har fått en andra chans med sin familj i Toronto, han är glad, sällskaplig och får all den kärlek han förtjänar. Trots hans handikapp är hunden väldigt gullig och visar tacksamhet och uppriktig tillgivenhet för den möjlighet som de gett honom. Erin och hennes pojkvän har ansökt om att göra True till en terapihund, eftersom de tror att hans livsglädje, trots det som hänt honom, kan vara till inspiration för andra.

Avsikten är att ta med hunden till sjukhus och besöka funktionshindrade eller personer som tvingats amputera en kroppsdel, för att sprida glädje och hopp. True är en levande påminnelse för oss alla om hur vi kan och måste återhämta oss även i de svåraste stunderna, när allt verkar förlorat.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack