De turas om med att sätta sig på en gigantisk sköldpadda för att ta foton och bilderna får starka reaktioner - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
De turas om med att sätta sig på en…
Magnesium är ett livsviktigt mineral och det här är anledningen till varför du bör få i dig det dagligen Efter att en katt nästan dog efter att ha slickat på en saltlampa vill veterinären varna andra för riskerna

De turas om med att sätta sig på en gigantisk sköldpadda för att ta foton och bilderna får starka reaktioner

Av sofia
3.010
Advertisement

Den första fienden i djurriket som befolker vår planet Jorden är människan själv. Vi är de som är mest ansvariga för utrotningen av många arter på planeten (och här spelar miljöföroreningar en viktig roll), men också för de värsta grymheterna mot dessa stackars djur. En video från den 5:e juli 2019 visar en handling av mänsklig ondska och vårdslöshet mot ett vackert exemplar av gigantisk sköldpadda som fått människor om i världen att bli upprörda.

image: YouTube

Amatörvideon, från Indonesien, visar en grupp män i blandade åldrar på Asukweris strand, som låter sig fotograferas och filmas medan de sitter på ryggen av detta extraordinära exemplar av havssköldpadda. Bara på några timmar blev videon sedd världen över och genererade ilska, obehag och många människor fördömde detta beteende.

Havssköldpaddan, eller snarare lädersköldpaddan har, enligt officiella WWFs uppskattningar, under de senaste åren minskat drastiskt i antal.

image: YouTube

Även om de inte har några naturliga fiender, är lädersköldpaddor särskilt känsliga för förorening av mikroplaster och fisknät. Med tanke på att de regelbundet äter maneter, misstar dessa extraordinära monster ofta plastpåsar som övergivits i havet av människor för de djur som utgör deras "diet".

Så om läder havssköldpaddor, som är den största arten av sköldpadda som finns i naturen, som kan väga upp till ett halvt ton, är utrotningshotade, bör vandalism och hänsynslösa handlingar som de i videon bestraffas.

Advertisement
image: YouTube

Vi måste göra allt för att bevara våra djurs naturliga livsmiljö, inte förstöra den med vårt slarv, än mindre försätta dessa underbara exemplar som gradvis försvinner från vår planet främst på grund av oss i svåra situationer.

Källa:

image: YouTube
image: YouTube
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement

Missa Inte

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack