Så här kan du minska ledvärk med hjälp av två ägg och några teskedar salt - TittaPaVideon.se
x
Så här kan du minska ledvärk med…
Den här tjejen fostrade ensam sina 5 syskon efter det att båda föräldrarna dött i cancer Den bästa hämnden är likgiltighet - lär dig att ta avstånd och undvika onödiga konflikter

Så här kan du minska ledvärk med hjälp av två ägg och några teskedar salt

31 Juli 2019 • Av sofia
2.456
Advertisement

Med åldern ökar tyvärr smärta och obehag, i både muskler och leder. Att utöva någon form av fysisk aktivitet och röra på sig är grundläggande för en god hälsa och även när det gäller träning finns det gör-det-själv lösningar och knep som är 100% naturliga för att lindra smärta i knän och leder. Allt du behöver är lite salt och två ägg!

image: Pixabay

Detta naturliga botemedel skulle på kort tid kunna inte bara lindra knäsmärtor utan även minska inflammationen i lederna som kan orsakas av sjukdomar som artrit och artros. Här är vad du behöver:

  • ett elastiskt bandage
  • 2 teskedar salt
  • en äggula

Vispa äggulan, tillsätt salt och blanda väl.

image: pixnio

Blandningen appliceras på en bomullstuss som sedan läggs på knäna och fästs med det elastiska bandaget. Denna blandning bör sitta i cirka två timmar och man bör upprepa detta fyra gånger om dagen.

Detta botemedel mot inflammationer i leder och knän utnyttjar de otaliga fördelarna med salt och ägg. Det förstnämnda är rikt på magnesium som minskar inflammation och äggen innehåller ett flertal mineraler och proteiner som stärker ben, ligament och vävnader. Helt klart värt att prova!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack