Den här desperata mannen erbjuder sitt hus som hittelön för den som kan hitta hans hund - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här desperata mannen erbjuder sitt…
Starka kvinnor är inte rädda för ensamhet, men för en dålig partner Problem med sköldkörteln - allt du behöver veta om hypotyreos

Den här desperata mannen erbjuder sitt hus som hittelön för den som kan hitta hans hund

Av sofia
1.245
Advertisement

Hundar och katter anses numera vara familjemedlemmar, inte längre bara husdjur eller följeslagare, utan någon vars hälsa, välbefinnande och lycka ligger oss varmt om hjärtat.

Detta starka band omstrids ofta och ses som något överdrivet. Trots allt är emellertid husdjur för vissa människor det enda som betyder något och historien vi nu ska berätta är ett bevis på det.

via: Fox News

Vi befinner oss i USA, mer exakt i Tucson, Arizona, där Eddie Collins, sedan början av juli 2019 vädjat till allmänheten om att hjälpa honom att återfinna hans älskade Jenny, en 2-årig Chihuahua som han är mycket förtjust i.

Till en början sa mannen att han var villig att betala en kontant belöning men med tanke på de dåliga resultaten och hur orolig han var gick han till och med så långt att han lovade bort den fastigheten där han bor.

Nyheten skapade genast sensation med tanke på det faktum att det enda Eddie äger är sitt hem, den lilla biten mark som det står på och verkstaden bredvid. Flera journalister frågade honom hur han kan vara villig att uppoffra det lilla han har bara för att få sin hund tillbaka.

Eddie svarade att Jenny inte bara är ett banalt husdjur, men att hon är hela hans familj och att inga materiella ting kan jämföras med familjens värde. Sökandet fortsätter och förutom hoppet om att få tillbaka valpen hoppas man att den som lyckas hitta den har ett tillräckligt stort hjärta för att inte ta emot belöningen.

Advertisement

Om och när Jenny återvänder till sin ägare, är hoppet att den som för henne tillbaka till hans famn är en person med lite mänsklighet, som kan uppskatta den ovillkorliga kärleken mellan den här mannen och hans hund. Säkra på att den lilla Chihuahua återvänder säkert hem, kommer detta säkert att lösas med en kram, kanske med en kontant gåva, men säkerligen inte med förlusten av alla Eddies tillgångar.

Styrkan i det band som kan skapas mellan en person och ett djur är otrolig, ett föredöme även för samlevnaden människor emellan i försöket att bygga en värld av ömsesidig respekt och harmoni.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack