Hemligheten till inre frid? Att inte låta andra styra ditt liv! - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hemligheten till inre frid? Att inte…
Zucchini är inte bara rika på vitaminer - här är några andra goda egenskaper som du kanske inte kände till Den här skolan packar in och fryser överbliven skolmat för att ge den till mindre lyckligt lottade elever

Hemligheten till inre frid? Att inte låta andra styra ditt liv!

Av sofia
1.750
Advertisement

Inre frid är en livsresa, det är inte en ankomst utan en avgång. Många vägar leder till inre frid eftersom vi alla kan hitta det på tusen sätt. Det som är säkert är att om du fortsätter att låta andra styra ditt liv kommer du aldrig att kunna hitta den. Själ och kropp går hand i hand och samtidigt kommer de att bli lidande om du inte tar kontroll över ditt liv.

Livet är unikt och tiden är alltför kort för att begränsa sig till att leva det som andra skulle vilja att du gjorde.

image: Unsplash

När våra behov börjar likna de behov som andra vill att vi ska ha, så är vi långt ifrån att nå inre frid. Även om de gör det i ett gott syfte, för att de tror att de har rätt och med de bästa avsikterna betyder det inte att det är vad du önskar för dig själv.

Förresten, vad vill du egentligen, har du någonsin frågat dig själv det?
Detta behov av att göra vad andra förväntar sig driver dig mot en känsla av uppgivenhet, nästan som att du övergivit dig själv.

Att alltid lyssna på andra och alltid göra vad andra förväntar sig av dig kommer aldrig att göra dig lycklig. Istället kommer det att ge dig frustration, att få dig att känna som att du är på fel plats vid fel tidpunkt. När det enda du gör fel är att inte lyssna på dig själv.

image: Unsplash

Om ditt liv är baserat på andra människors val, kommer du aldrig att kunna välja själv och hur tror du då att du kan vara lycklig?

Ibland kan det att säga nej vara svårare än väntat och många hinder tycks ligga mellan dig och din lycka. Då börjar du tvivla, kanske hade de rätt, kanske har jag fel och i stället är det just då du måste insistera och inte tvivla för att ta tillbaka makten över ditt liv.

Hur stormigt havet än kan vara, bestämmer du själv den väg som kommer att ta dig i land.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack