Starka kvinnor är inte rädda för ensamhet, men för en dålig partner - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Starka kvinnor är inte rädda för…
7 dåliga vanor som får dig att åldras för tidigt - det här är vad du bör avstå för att förbli ung Den här desperata mannen erbjuder sitt hus som hittelön för den som kan hitta hans hund

Starka kvinnor är inte rädda för ensamhet, men för en dålig partner

Av sofia
2.727
Advertisement

Det finns kvinnor som är utöver det vanliga, extraordinära självsäkra varelser, som vet vilka de är, vart de är på väg och vad de vill ha i livet. Dessa exemplar av det kvinnliga släktet är inte immuna mot misstag eller smärta, men de har tagit lärdom av sina erfarenheter och övervunnit livets hinder med hjälp av sin egen inre energi. Allt det de uppnått i livet är tack vare deras viljestyrka, självtillit, medvetenhet om sina förmågor och förmågan att förlåta sig själva. Det rör sig om starka kvinnor.

image: Unsplash

En stark kvinna är någon som har övervunnit och fortsätter att övervinna svårigheterna i livet genom att bära sina bördor på ett mer lättsamt sätt och använda dem som möjligheter till tillväxt och förbättring. Hon har samma rädslor som alla andra, men modet åtföljer henne varje dag och hjälper henne att övervinna sina gränser och göra henne mer stolt över sig själv varje gång.

Hon tillåter ingen och inget att stå i vägen och även när det händer är det bara en kort paus för att hämta andan och börja om igen med ännu mer styrka än tidigare. En stark kvinna torterar inte sig själv genom att beskylla sig för vad som händer i livet utan tar istället ansvar för det.

Att vänta på att något ska hända är inte hennes stil eftersom det är hon själv som skapar händelser, hon står inte bara och tittar på - hon agerar, hon arbetar hårt för att uppnå sina mål. En stark kvinna fruktar inte ensamhet, eftersom hon har en bra relation med sitt inre jag.

När hon är ensam kan hon ladda sina batterier, fokusera på vad hon verkligen bryr sig om, förbättra sig och lära känna sig själv på djupet. Det är inte ensamheten som skrämmer henne utan snarare ha en dum, banal partner bredvid sig, oförmögen att gå på djupet, att uppskatta hennes värde och beröra henne känslomässigt.

image: Unsplash

En stark kvinna behöver inte en partner för att känna sig komplett, hon behöver inte stöd om det inte är äkta eller ges av någon som verkligen är redo för ett verkligt och moget utbyte. Hon behöver inte behaga någon, hon bryr sig inte om andras åsikt eftersom hon har en sund stolthet och självkänsla.

Hennes beslutsamhet är orubblig, hon är positiv och proaktiv, hon vill hitta äkta kärlek uppbyggd på respekt, kompromisser, lagarbete och engagemang. En falsk persons armar är kedjor från vilka hon aldrig kommer låta sig fängslas, så det stör henne inte att gå ensam, för förr eller senare kommer någon att komma på vägen som klarar att stå vid hennes sida, inte bakom eller framför henne.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack