En tjej adopterar en döv hund och lär den teckenspråk för att kunna kommunicera - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En tjej adopterar en döv hund och lär…
5 saker som är viktigare än att dina barn får höga betyg Hon kommer in i affären och säger att hon ska bygga en gåstol till sin son och de ber henne komma tillbaka om en timme

En tjej adopterar en döv hund och lär den teckenspråk för att kunna kommunicera

Av sofia
2.006
Advertisement

Hunden är människans bästa vän. Men man kan ibland också säga motsatsen, att människan är hundens bästa vän. När en kärleksrelation byggs upp mellan en människa och en hund kan en känsla av kärlek och förtroende födas som går bortom de enkla kärleksbegreppen som vi alla känner till. Även de två huvudpersonerna i den här fantastiska sanna berättelsen vittnar om att vänskapen mellan en människa och en hund är avsedd att vara för evigt.

Pubblicato da NFR Maine su Domenica 17 marzo 2019
image: Facebook

Berättelsen vi vill berätta för dig handlar om en valp som heter Emerson. Sedan födseln har han varit väldigt ensam och ledsen på grund av att han är döv och har en sällsynt sjukdom som kallas hundparvovirus. När Emerson, tillsammans med sina syskon, togs till ett hem för övergivna djur, hade han förlorat allt hopp om att finna lycka.

Hans syskon adopterades ett i taget, men inte han, tills Nick, en amerikansk pojke som hade sett Emersons bild på hemmets Facebook-sida, bestämde sig för att adoptera honom omedelbart.

Pubblicato da NFR Maine su Domenica 17 marzo 2019
image: Facebook

Så snart Nick klev in på hemmet kände han genast ett mycket starkt band mellan sig själv och lilla Emerson. Hundvalpen har med tiden och med hjälp av pojkens tillgivenhet, lärt sig teckenspråk för att kommunicera med sin husse. När till exempel Nick gör "S" -tecknet vet hunden att han måste sitta, medan tecknet för rak linje betyder "ligg" och så vidare!

Advertisement

Idag har Nick och Emerson en Facebook-sida om sin vänskap som blivit mycket populär på nätet, laddad med bilder av duon, vars relation baserad på kärlek och lojalitet går bortom den generella uppfattning av betydelsen av äkta "kärlek". Vilken vacker historia med ett lyckligt slut!

To my dog - I will never move and not take you with me. I will never put you in a shelter and leave. I will never let...

Pubblicato da Nick and Emerson su Giovedì 30 maggio 2019
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack