Adoptera en fladdermus så blir du av med myggorna för gott - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Adoptera en fladdermus så blir du av…
Därför kan du inte ljuga för en empatisk person 3 år gammal bestämmer han sig för att gifta sig med sin flickvän på dagis och de är fortfarande tillsammans idag

Adoptera en fladdermus så blir du av med myggorna för gott

962
Advertisement

Sommarsäsongen för med sig värme men framförallt en invasion av myggor och andra typer av väldigt irriterande insekter. Det finns verkligen otaliga tekniker och naturliga lösningar för att bli av med dessa obehagliga djur, och bland dessa vill vi idag prata om en lösning som blivit allt vanligare, nämligen att använda sig av fladdermöss för att bli av med alla former av irriterande insekter. Du hörde rätt, just dessa bevingade små vänner som flyger runt på natten!

via: Web MD
image: Wikimedia

Varje fladdermusexemplar kan faktiskt äta mer än 2000 myggor om dagen och det räcker med att ge dem en plats där de kan söka skydd i närheten av vår trädgård. För att övervinna detta allt mer utbredda problem har det länge funnits så kallade fladdermusholkar som är uteslutande dedikerade till fladdermösss och är i allmänhet gjorda av björkträ utan några färgämnen eller lim som skulle kunna skrämma bort dessa små nattdjur.

Fladdermusholkar säljs normalt på välsorterade stormarknader eller i hobbybutiker. Men var bör man då hänga den här trevliga lilla trälådan när man väl har köpt den?

image: Geograph

Den bästa tiden på året för att införskaffa den är mellan mars och maj, när fladdermössen kommer ut ur sin vinterdvala och hänga upp den cirka fyra meter upp på ett träd eller på en husvägg nära några träd. Var dock noga med att inte placera den på metallplattor (då flyttar fladdermössen inte in) eller i närheten av naturliga eller konstgjorda ljuskällor då detta kan förvirra fladdermössen i det ögonblick som skymningen faller och leda till att de inte kommer ut ur sin holk.

Batman behöver inte längre komma och rädda ditt grannskap från ovälkomna gäster, det räcker med att adoptera en fladdermus!

Källor:

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack