Ett år efter skilsmässan blir kvinnan mer lycklig och attraktiv och här kommer förklaringen bakom detta - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Ett år efter skilsmässan blir kvinnan…
Vid 83- års ålder bestämmer sig den här morfarn för att få grundskolekompetens så han kan läsa sagor för sina barnbarn Den här 89-åriga mormorn reser världen runt med en ryggsäck och en käpp och vill spendera sin pension på att skapa nya minnen

Ett år efter skilsmässan blir kvinnan mer lycklig och attraktiv och här kommer förklaringen bakom detta

Av sofia
2.231
Advertisement

Vi behöver knappast tala om för er att skilsmässa är en av de mest traumatiska ögonblick som man kan uppleva i livet. Inte bara för de orsaker som leder till slutet på ett förhållande som kanske har varat i många år, men också för konsekvenserna som en separation kan innebära.

Både från en praktisk och psykologisk synvinkel kan slaget vara svårt att ta och reaktionerna kan variera från person till person, i vissa fall till och med orsaka depression.

Om det finns barn med i bilden, blir det ännu värre och vardagen riskerar att bli väldigt tuff. Men mellan mannen och kvinnan så reagerar en av parterna, enligt vetenskapen, bättre än den andra och kan lyckas förvandla skilsmässan till en möjlighet att "födas på nytt"

image: Facebook

Kvinnor drar det längsta strået när det kommer till slutet av ett förhållande. Som en studie från University of Kingston i Storbritannien förklarar, lyckas kvinnor strax efter skilsmässan,"föryngras" och bli mer attraktiva.

Att bli fri från maken innebär att bli mer självständig, samt större förmåga att fatta egna beslut och fokusera på sig själv.

image: pexels

Det är ju inte lite och alla dessa positiva saker kan ju enbart betyda en sak - mer lycka än när kvinnan var i ett förhållande som inte kändes rätt. Inte bara det, det sägs ofta att ju mer till freds med sig själv man känner sig, desto mer blir man omtyckt av andra och i det här fallet stämmer detta uttalande verkligen, eftersom frånskilda kvinnor verkar bli mer fascinerande.

När den negativa biten väl har analyserats och man lyckats smälta det hela lyckas man som kvinna reagera på ett positivt sätt på delningen och aktivera en process av pånyttfödelse.

Advertisement

Förändringar är en del av livet och även om de ibland kan innebära missnöje och bitterhet är det bra att kunna acceptera dem för att kunna gå vidare och uppleva nya möjligheter för att växa som människa.

Källa:

 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack