Hunden överges på gatan, men övervakningskameran fångar ägaren på film - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hunden överges på gatan, men övervakningskameran…
Dessa 6 naturliga lösningar kan hjälpa dig att ta farväl av ledsmärtor på naturlig väg Relationen med kusiner - något värdefullt som alla barn borde ha tillgång till

Hunden överges på gatan, men övervakningskameran fångar ägaren på film

1.045
Advertisement

Att överge sitt husdjur på gatan är en avskyvärd handling som lyckligtvis förföljs av lagen, men denna sorgliga mänskliga praxis utförs oftare än man kan tro och offren för denna grymma gest är våra fyrbenta vänner. Skrämd, förvånad, plötsligt lämnade utan en ägare eller en kärleksfull familj, precis som huvudperson i denna historia om övergivande som krossat våra hjärtan.

Snoop was discovered by a passerby after being abandoned by the roadside, and is recovering amazingly in our care. He's...

Pubblicato da RSPCA (England & Wales) su Mercoledì 2 gennaio 2019

Snoop, hunden som är huvudperson i den här historien, övergavs av ägaren några dagar före jul 2018 i byn Trentham i England. Övervakningsvideon, inspelad av övervakningskamrorna, fångade människans grymma och kriminella handling på bar gärning och visade tydligt den stackars ledsna och desorienterade hunden, lämnad på gatan med sin hundkoja utan någon förklaring.

Några timmar senare (videon spelades in 17.00 den 17 december 2018) upptäckte en förbipasserande den stackars Snoop och varnade omedelbart RSPCA, en förening som tar hand om djur som blir illa behandlade och övergivna djur. Föreningen tog omedelbart hand om Snoop, som nu omsorgsfullt sköts om på ett av deras privata djurhem.

Tack vare de delningar som erhölls på Twitter kunde RSPCA hitta den information som behövdes för att spåra ägaren och öka medvetenheten om övergivandet av hundar, de lagar som bryts genom att göra denna omänskliga gest och den psykiska skada som detta orsakar våra fyrbenta vänner, som endast är ivriga för lite värme och tillgivenhet.

Advertisement

Om du stöter på en övergiven hund är det vi rekommenderar dig att göra för att hjälpa det mindre lyckligt lottade djuret följande:

  • Var väldigt tålmodig med den övergivna hunden
  • Använd en mycket låg röstton och försök att röra dig runt djuret med yttersta lugn och väldigt långsamt
  • Tviinga aldrig hunden att göra saker den inte vill
  • Ta med den på långa promenader i parken eller i skogen. Promenade hjälper djuret att slappna av och släpper ut endorfinet, lyckohormonet

Snoops historia är en varning till alla som tidigare har utfört den omänskliga gesten att överge sin hund och om du stöter på en någonstans på vägen, ring omedelbart de behöriga myndigheterna!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack