Flickan höll på att kvävas i sömnen, men katten lyckades locka till sig mammans uppmärksamhet och rädda hennes liv - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Flickan höll på att kvävas i sömnen,…
Mamman går till skolan för att träffa sin son men upptäcker att lärarna förödmjukar honom framför alla av en larvig anledning De som tycker om djur är i perfekt harmoni med världen

Flickan höll på att kvävas i sömnen, men katten lyckades locka till sig mammans uppmärksamhet och rädda hennes liv

Av sofia
21.023
Advertisement

Kattens språk är mycket mer gåtfullt än hundens, vilket är anledningen till att det blir ännu svårare för deras ägare att tolka katternas signaler. Katter är reserverade och kanske inte särskilt uttrycksfulla djur och därför måste vi hålla våra ögon öppna när de utför någon speciell handling eller rörelse. Om vi ignorerar vår katters kommunikationsförsök är vi inte bara distraherade ägare, men vi kan också bli offer för allvarligare konsekvenser. Vad som hände med Janine DeMartini i hennes lägenhet i New York kommer att få dig att tänka på hur viktigt det är att följa beteendet hos vårt favoritdjur.

Att adoptera en katt var en riktig välsignelse för Janine, en händelse som ändrat hennes familjs liv till det bättre.

Katten, som heter Herbie, hade alltid varit väldigt lugn, men en kväll hade han börjat bete sig konstigt och tillät inte Janine att sova i fred. Katten verkade väldigt upprörd och höll på att hoppa på sängen för att få sin mattes uppmärksamhet. Ursprungligen gav Janine den inte alltför mycket uppmärksamhet, hon kände sig väldigt trött och ville inte slösa tid med sin katt. Efter ett tag insåg hon dock att Herbie aldrig hade betett sig så rastlöst innan och denna tanke övertygade henne om att kliva upp ur sängen för att följa djuret.

Herbie vände sig ständigt för att kontrollera att matte var bakom honom ... och förklarade tydligt att hon skulle följa med henne genast!

Katten ledde Janine till rummet där hennes bebis sov. Vad hon såg när hon kom in i rummet förskräckte henne och uppmanade henne till att agera snabbt. Barnet hade uppenbarligen vänt sig i sömnen och riskerade att kvävas av sin egen filt.

Det var det som Herbie försökte berätta för henne!
På kort tid lyckades barnets mamma ta bort filten från hennes dotters ansikte, som lyckligtvis inte lidit någon skada. Om Janine inte hade lyssnat på sin katts signaler skulle hon knappast ha kunnat rädda sin dotter den natten. Herbie är verkligen en liten hjälte!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack