En man binder fast 8 valpar och slänger dem i soporna - straffet han får är exemplariskt - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En man binder fast 8 valpar och slänger…
En hund möter sin herrelösa Den mest för tidigt födda bebisen i världen får äntligen komma hem - Hon föddes i sjätte månaden och vägde 245 gram

En man binder fast 8 valpar och slänger dem i soporna - straffet han får är exemplariskt

Av sofia
5.301
Advertisement

Vi hade aldrig velat läsa detaljerna om den här sorgsna historien som ägde rum i Wisconsin i USA. Vi har alltid varit och kommer alltid vara i framkant mot alla typer av misshandel mot våra fyrbenta vänner, men det som hände här verkar överstiga alla gränser för mänsklig anständighet och etik.

Den sanna historien vi nu ska berätta handlar om en ond man, åtta söta små valpar och polisen som räddade situationen.

image: Facebook

Allt börjar när en förbipasserande i Marshfield, en förort i Wisconsin hör märkliga ljud som kommer från en soptunna och i början trodde att det var kattungar på jakt efter mat, men han närmade sig och fann att ljudet kom från åtta valpar som låg i en plastpåse, hundarna var i livshotande skick.

Personen ringde omedelbart till polisen som genast förde hundarna till Marshfield Area Pet Shelter, ett skydd för mindre lyckligt lottade djur i behov av medicinsk behandling.

image: Facebook

Även om valparna under de följande veckorna blev bättre och tilldelades kärleksfulla familjer, hade polisen ännu inte övergett fallet. Efter de nödvändiga förundersökningarna dröjde det inte länge förrän den amerikanska polisen knackade på dörren hos den 56-årige Robert Wild, arresterade honom och höll honom häktad i väntan på bekräftelse av det dubbla brottet av både misshandel och övergivande av djur.

Advertisement
image: Facebook

Marshfields polisavdelning har efter händelsen och framför allt efter att ha publicerat bilder på sin Facebooksida av räddning av de åtta valparna (nu vid utmärkt hälsa) alla som har eller skulle kunna göra sig skyldiga till kränkningar av lagen för att skydda fyrbenta vänner och hoppas på en förstärkning av Wisconsin lagar i detta avseende, i hopp om att de kan bli strängare.

En önskan som även vi känner att vi delar, med hela vårt hjärta.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack