10 viktiga saker som människor bör lära sig av hundar för att leva bättre - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
10 viktiga saker som människor bör…
En desperat gatuhund ser en öppen bildörr och kliver in, den modiga gesten räddade hans liv En pappa vill visa sin son vad det innebär att vara fattig, men sonens svar lämnar honom mållös

10 viktiga saker som människor bör lära sig av hundar för att leva bättre

Av sofia
981
Advertisement

Massor av människor går kurser, läser handböcker eller vänder sig till vägledare för att lära sig att leva bättre, när det skulle vara tillräckligt att helt enkelt titta på sina hundar. Dessa enkla och samtidigt extraordinära varelser vaknar varje dag glada över sin existens, de kan verkligen njuta av mat, sömn, sol och vind, de har inte den mänskliga kunskapen om tiden men de vet hur man kan njuta av den mer. Här är 10 saker du bör lära dig av dessa ovärderliga följeslagare.

image: Unknown
  • Behandla alla lika. Hundar diskriminerar inte sina kamrater baserat på ras eller utseende. Få människor kan säga att de gör detsamma.
  • Slutar aldrig att leka. Hundar är som barn som aldrig växer upp, du borde försöka efterlikna dem och inte förlora vanan att ha kul.
  • Förlåta och glömma. Vissa hundar blir misshandlade, men slutar inte att tro på människor. De hyser inte agg och ser alltid framåt.
  • Ha ett öppet hjärta och sinne. En hund ger alla en chanse, är alltid tillgängliga för att välkomna en ny vän, och det skulle vara trevligt om människor gjorde det samma.
Advertisement
image: Unsplash
  • Ge rätt värde till saker. En hund kommer att bita i ett par slitna skor samt märkesskor värda tusentals kronor. Inte för att den inte vet skillnaden, men för att den i grund och botten vet att de är samma sak.
  • Vara lojal. En hund är trogen för livet mot de människor den älskar, en ädel egenskap som folk glömmer alltför ofta.
image: Unsplash
  • Visa sina känslor utan rädsla. En hund använder inga strategier och är inte rädd att visa all sin kärlek, den är ärlig mot andra och mot sig själv.
  • Vara spontan. Ibland borde du glömma scheman och planer och helt enkelt släppa taget.
image: unsplash
  • Ge dig själv en paus. När de är trötta eller behöver det, stannar hundar helt enkelt upp och tar en tupplur utan att känna sig skyldiga.
  • Ta inte dig själv på för mycket allvar. Ibland ser du att din hund gör roliga saker som får dig att le. Precis som dem är det bra att ha en nypa galenskap.

Människor spenderar tid och ansträngning för att träna sina fyrbenta vänner för att lära dem tricks och beteenden som liknar människors när de redan är så perfekta.

Tags: DjurRörande
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack