De som tycker om djur är i perfekt harmoni med världen - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
De som tycker om djur är i perfekt…
Flickan höll på att kvävas i sömnen, men katten lyckades locka till sig mammans uppmärksamhet och rädda hennes liv Hon är 62 år gammal men har en välformad kropp - bilderna på den här kvinnan kommer att få även ungdomar att blekna

De som tycker om djur är i perfekt harmoni med världen

Av sofia
1.083
Advertisement

Människan är stolt över att vara den mest privilegierade, inte bara för att vi är utrustade med ett överlägset sinne, men för att vi är de som valts ut av Gud, i vilken form Gud är presenterar sig och med vilket namn man än kallar den. Trots alla gåvor och förmågor vi fått har vi hittills bara lyckats förstöra en värld som ursprungligen var perfekt. Något som djuren vet med sin instinkt, men som människan aldrig har lyckats förstå.

image: Max Pixel

Sedan människor har börjat dokumentera sin egen historia, står prestationer och upptäckter knappt ut mot de otaliga brott som begåtts mot medmänniskorna och mot planeten. Alla andra varelser som bor på jorden och som anses vara "sämre" eftersom de är mindre intelligenta har alltid levt i en naturlig balans med det ekosystem som de tillhör.

Människan har istället lyckats erövra rymden och planerar att kolonisera andra världar, men har visat sig oförmögen att bevara sin egen. Lyckligtvis blir fler och fler människor medvetna om hur grundläggande det är att skydda ditt hem och alla arter som bor där. Att värna om djur och förstå att vi är sammanlänkade till dem och naturen innebär att vara i harmoni med skapelsen.

Den som förstår denna sanning anser sig inte vara överlägsen, utan helt enkelt annorlunda. Just för att den har större fakulteter, känner dessa människor att de har en plikt och ett uppdrag att försvara rena och oskyldiga varelser som har samma samvete som ett barn. Människan kan göra saker som andra arter inte kan, men inte av den anledningen är vi jordens mästare vi är bara vårdnadshavaren.

image: Max Pixel

Även utan att ta itu med frågan om förbrukning av djur är det möjligt att även hantera detta med mer respekt och samvete, utan att missbruka, utnyttja, förödmjuka och misshandla andra varelser. Det finns också en stor skillnad mellan detta och att till och med njuta av att titta på djur som lider eller att orsaka dem smärta. Kärlek och respekt för alla former av liv omvandlas till dyrbar energi i det som då blir en god cirkel.

Människor måste sluta skada, förorena och strida mot naturen, ta lärdom av djuren om sann delning och sann harmoni med naturens krafter och balans, för sitt eget bästa och för hela planeten skull.

Tags: DjurRörande
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack