Den här mannen räddades av en chihuahua så han bestämmer sig för att tacka den på det allra finaste sättet - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här mannen räddades av en chihuahua…
Det här paret ger nytt liv åt en skog genom att plantera 2 miljoner träd under 20 år Kalla det inte lathet eller trötthet, det heter depression och är en kontinuerlig kamp i tystnad

Den här mannen räddades av en chihuahua så han bestämmer sig för att tacka den på det allra finaste sättet

Av sofia
2.199
Advertisement

Att kärleken är blind är numera ett välkänt faktum, som dock inte upphör att överraska oss, särskilt när den lyckas övervinna vissa övertygleser som tror oss vara grundade på.

Just detta hände Bobby Humphrey, en stor man som tränar på gym och har stora muskler. Bobby är en hundälskare som alltid har gillat stora djur, som i viss mening speglar hans egenskaper.

Till dess att något gick snett i hans liv och med det även hans värderingar.

VVändpunkten sammanföll med det plötsliga slutet av hans äktenskap, efter 17 år. Ett avslut som skakade honom djupt, tillräckligt för att få honom att överväga att ta livet av sig. Lyckligtvis hade han en riktig vän bredvid sig, en sådan som, om de ser dig falla, tar tag i dig och inte släpper taget förrän du kommer tillbaka på fötter.

Just detta gjorde Connie genom att hjälpa Bobby att klara sig igenom denna mörka period i sitt liv. Som Bobby säger: "Hon skulle aldrig ha lämnat mig, oavsett vad jag berättade för henne. Hon hade redan förlorat vänner och var inte villig att även förlora mig. På det sättet visade Connie mig vad vänskap verkligen var. Självklart känner jag att jag står i skuld till henne."

Speciellt med tanke på att snart, utan att veta om det, skulle hon ha varit den ofrivilliga orsaken till en viktig förändring i Bobbys liv - ännu en, men den här gången riktigt positiv.

Faktum är att Connie en dag bad Bobby att vakta hennes älskade Chihuahua Lady medan hon arbetade. Han sa ja, men var lite tveksam. Han hade redan träffat den lilla hunden, som hade visat sig vara fientlig, men Bobby kunde inte neka en tjänst till sin bästa vän.

Advertisement

Otroligt nog när Bobby kom hem, istället för att mötas av en morrande Lady, blev han hälsad med tillgivenhet av den lilla Chiuhuahua som hoppade lyckligt upp på hans knän. Detta var början på en ny, viktig vänskap.

Till och med Connie blev överraskad av det vackra förhållandet mellan de två. "Connie svor att hon aldrig sett någonting liknande, den här lilla hunden hatar alla. Sedan dess har Lady och jag blivit oskiljaktiga"

Av den anledningen, när Lady återvände hem med Connie, bestämde sig Bobby för att adoptera en egen chihuahua och så blev Kira en del av hans liv, ett Chihuahua-offer som utsatts för grym misshandel. Det var Bobby som lyckades återuppbygga hans förtroende för människor.

Kira var bara den första som drabbades av Bobbys generositet och goda hjärta: han adopterade faktiskt två andra Chihuahua hundar under svåra förhållanden - Harley och Quinn - och sedan en till och en till, tills de grundade ett djurräddningscenter, Big Guy Little World Sanctuary.

"Vi räddar Chihuahua hundar som lever hemska liv med misshandel, svält samt fysiska eller psykiska problem. Vi ger dem ett nytt hem eller behandlar dem innan de läggs upp för adoption", säger Bobby.

Tack vare hans initiativ har mer än 30 Chihuahua hundar räddats, som sedan hittat nya ägare - noggrant utvalda av Bobby för att verkligen ta hand om dessa små hundar med ett stort hjärta.

Så här kan ett nytt liv födas ur ett kritiskt ögonblick, underbart för honom själv och för andra - det räcker med att omringa sig med rätt vänner;)

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack