Mamman blir förvånad över att sonen ber henne att förbereda två lunchportioner, men sedan inser hon att en av dem är till någon annan - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Mamman blir förvånad över att sonen…
En terapeut visar oss 5 enkla strategier för att kontrollera ångest och panikattacker Fläckar du ner dig lätt när du äter? Kanske är du ett geni... utan att ens veta om det

Mamman blir förvånad över att sonen ber henne att förbereda två lunchportioner, men sedan inser hon att en av dem är till någon annan

Av sofia
837
Advertisement

I en värld där det har blivit normalt att bygga murar och skapa uppdelningar, ser barn ofta, med sin enkelhet och brist på fördomar, tydligt livets prioriteringar och den historien vi nu ska berätta är verkligen ett bevis på detta.

Huvudpersonen är Dylan, ett barn från New Mexico, USA, som överraskade sin mamma med en speciell förfrågan och uppvisade en extraordinär vänlighet.

En dag, medan hon förberedde lunchen som sonen skulle ta med till skolan, fick mamma Josette Duran höra: "Mamma, kan du göra iordning en dubbel lunchportion idag?" Kvinnan, som tyckte att frågan var konstig, frågade honom om maten som han vanligtvis fick i sin lunchlåda var otillräcklig för att tillfredsställa honom. Men barnets svar förvånade henne och fyllde henne med stolthet: "Det är faktiskt ett annat barn. Vid lunch äter han bara frukt, kan du förbereda något för honom också? Jag tror inte att han har pengar till lunch ".

Från och med den dagen började kvinnan på sin sons begäran förbereda en dubbel portion av allt - smörgåsar, yoghurt och godissötsaker - som barnet delade med sig av dagligen.

Självklart, informerades sedan det andra barnets skolpersonal och mamma om denna vana och de kallade Josette till skolan.

Situationen visade sig faktiskt vara ganska känslig: den andra elevens mamma hade förlorat sitt jobb och kämpade för att kunna ha råd med mat. Efter att ha fått höra om Josettes gest, erbjöd sig mamman att återbetala hennes donerade måltider, men hon vägrade. Josette själv hade fått uppleva en period av fattigdom i det förflutna, till och med sovit i sin bil, så hon visste väl vad det innebar att ha det svårt.

Efter händelsen inledde skolan en rad insamlingsinitiativ för att skapa en fond för att tillhandahålla mat till de mindre rika barnen. En vänlig gest ... som föddes från ett enkelt och underbart initiativ som ett barn tagit!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack