Förälska dig i någon som älskar dig lika mycket som jag älskar dig - Det underbara brevet från en pappa till sin dotter - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Förälska dig i någon som älskar…
Att äta den Ett barn förstör smink på Sephora för mer än 1200 euro och butiken anklagar mamman för att ha varit för distraherad

Förälska dig i någon som älskar dig lika mycket som jag älskar dig - Det underbara brevet från en pappa till sin dotter

Av sofia
937
Advertisement

För en pappa är hans dotter en perfekt varelse som förtjänar det bästa i livet. Så när hon växer upp blir hon en kvinna, oberoende och fri att göra sina egna val, man skulle vilja ha makten att styra henne och försvara henne från alla faror som hon kan stöta på på sin väg. En av de största önskningarna hos en pappa är att en man kommer att kunna göra henne så lycklig som hon förtjänar att bli. Här är det underbara brevet som en pappa tillägnat sitt "barn".

"När du tittar på dig själv i spegeln ser du en kvinna men i mina ögon är du fortfarande min lilla tjej, så liten och ömtålig. Jag vet att jag inte kan fatta beslut åt dig, men jag skulle vilja att du valde en man som respekterar dig, som uppskattar dig för den du är och som alltid kan skydda dig.

Jag skulle vilja att du hittar någon som ser på dig som om han aldrig har tittat på någon annan kvinna, som är god, korrekt, någon som kämpar för dig och med dig i livets tusentals strider. Du förtjänar någon som är tillräckligt trygg i sin manlighet att kunna laga mat åt dig eller hjälpa dig i hemmet, som vem vet hur man tar hand om dig, som vet det sanna värdet av vänskap och familj.

Jag skulle vilja att du träffade den typen av person som inte bara vet hur mycket han älskar dig, men som visar det för dig med små och stora gester varje dag och går bredvid dig och håller din hand med stolthet. För dig önskar jag att någon kommer som vet hur man stjäl ditt hjärta försiktigt, född för att göra dig lycklig och hjälpa dig att övervinna svåra stunder med ömhet och ironi.

"Jag drömmer för mitt barn om någon som inte behöver vara arrogant för att visa sin styrka, men ödmjuk och som bland alla världens skatter alltid kommer att se dig som den mest värdefulla saken.

Jag hoppas att han är någon som vet vikten av kommunikation i förhållandet, som har sin egen åsikt, som försvarar den när han vet att det är rätt men som vet hur man tar ett steg tillbaka vid rätt tidpunkt. Jag vill inte att du alltid ska ha rätt när det behövs en annan synvinkel, men jag hoppas att han alltid kommer att lyssna på dig när du har problem och att han har såpass mycket förtroende för dig att anförtro dig sina.

Leta efter någon som inte behöver dig för att vara lycklig men väljer dig eftersom den glädjen fördubblas med dig. Var inte hälften av någon men mervärdet av någon som redan är färdig. Nöj dig inte med vad du hittar men leta efter det du vill ha, bli kär i någon som älskar dig lika mycket som jag älskar dig ".

Med kärlek, pappa

En föräldraskapsmodell vars rörande ord endast avger ren och tydlig kärlek till sin dotter. Precis som det bör vara för varje pappa eller mamma i denna värld.

Tags: FamiljKärlek
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack