Han hittar 2 övergivna hundar men får inte kliva på bussen så han bestämmer sig för att gå 1400 km till fots för att ta med dem dem - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Han hittar 2 övergivna hundar men får…
En 4- årig pojke blir närsynt för att hans mormor låtit honom spela med smarttelefonen i flera timmar om dagen Flickan föds med en ovanlig hudsjukdom och mamman bestämmer sig för att starta en kampanj för att sprida medvetenhet om hennes tillstånd

Han hittar 2 övergivna hundar men får inte kliva på bussen så han bestämmer sig för att gå 1400 km till fots för att ta med dem dem

Av sofia
1.793
Advertisement

En resa är en upptäckt, där man känner till avgången, men inte vet vad som väntar en när man återvänder. I själva verket kan vad som helst hända och vi återvänder hem något förändrade och i bästa fall fall med några fler vänner - en av de mest värdefulla sakerna med att resa.

Just detta hände med en chilensk pojke, Lucas Giménez, som tillsammans med sin flickvän reste med enbart en ryggsäck och återvände med två nya lojala vänner, hundarna Pilsen och Serena.

Lucas och Sol ville uppleva äventyret och bestämde sig för att utforska bergen och Argentina, angelägna om att upptäcka nya horisonter och här på vägen fann de nya vänner, två övergivna hundar som de bestämde sig för att ta med sig och döpte dem till Pilsen och Serena.

Efter detta lyckliga möte lyckades emellertid en rad olyckliga händelser hindra resan. Först och främst - som Lucas syster Agustina talade om på sociala medier, blev det unga paret rånat i Abra Pampa, i den argentinska provinsen Jujuy .

När de lyckats kommunicera med sina familjer begav sig Sols far med buss till Jujuy hämta hem dem. Dock hade ungdomarna inte förutsett att resan med sina nya kamrater skulle ha varit mer komplicerad då inget bussföretag tillät transport av djur.

Men för de två var det otänkbart att överge sina nya medresenärer så Lucas sa till Sol att hon skulle återvända med buss tillsammans med sin far, medan han skulle göra hemresan till fots till Mendoza med Pilsen och Serena - en resa på mer än 1400 km.

Advertisement

Som Agustina skrev: "Min bror har alltid varit så här. Vi bor på en gård och vi har många hundar. Lucas håller av dem och kan inte lämna dem."

Vissa människor erbjöd sig att ge dem skjuts längs vägen, bland dessa Ninos, en kvinna som tog dem några kilometer från Tucumàn och som sa att "Lucas berättade för oss att han och hundarna var trötta. Så vi tog dem med bil och vi gav dem vatten, kex och pengar" och tillade att hundarna var väldigt söta och lugna, och att de förblev sittandes på sätet under hela resan utan att skälla eller bli upphetsade.

Tack vare hjälpen av vänliga människor har Lucas, Pilsen och Serena äntligen återvänt hem, där de återigen fick krama om Sol som väntade på dem ängslig och glad.

En historia med ett lyckligt slut, från vilken vi kan hämta inspiration - för när man åker på semester bör man inte bara undvika att överge hundar, men även vara villig att ta hand om nya, när det behövs.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack