Volontärerna hittar 4 hundar fast i tjära men inser att de fortfarande kan rädda dem - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Volontärerna hittar 4 hundar fast i…
Flickan föds med en ovanlig hudsjukdom och mamman bestämmer sig för att starta en kampanj för att sprida medvetenhet om hennes tillstånd Hundägare tar fler selfies med sina husdjur än med sin partner enligt en ny undersökning

Volontärerna hittar 4 hundar fast i tjära men inser att de fortfarande kan rädda dem

Av sofia
764
Advertisement

Ofta används utrycket "djur" för att beskriva individer som är väldigt våldsamma och elaka. Samma sak sker i motsatt riktning för ordet "mänskligt". Detta substantiv identifierar inte bara arten men innehåller uppsättningen av de ädla och positiva egenskaperna hos dem som teoretiskt sett bör ha gåvor som intelligens och samvete. I verkligheten skulle emellertid inget djur någonsin kunna utföra vissa grymheter som istället människor kan göra.

OBS: I artikeln finns inga blodiga bilder, men känsliga människor skulle kunna uppleva dem som aningen obehagliga

via: Daily Mail
image: Paws2Rescue

En episod i synnerhet uppmärksammades på nätet på grund av sin extrema grymhet. Sky Foundation for Animal Rights lyckades rädda 4 ungar som någon hällt tjära på och som lämnats till ett tragiskt slut i den brännande solen.

Hundarna hittades i kritiskt skick men lyckligtvis tack vare kompetensen och den kärleksfulla vården av veterinärerna överlevde de. Nu mår de bra och har adopterats av vänliga människor som har försett dem med ett hem och en ny familj.

image: Facebook

Händelsen som ägde rum i Rumänien är det sorgliga beviset på vad vi sade i början. I detta land är tyvärr fenomenet av misshandel mot hundar och katter fortfarande mycket vanligt, det håller till och med på att öka. De lokala myndigheterna gör väldigt lite och visar inget särskilt intresse för att bekämpa detta och förlitar sig istället på volontärarbete eller välgörenhetsorganisationer som agerar inom detta område.

Den rumänska polisen tar inte sådana onda handlingar mot oskyldiga och försvarslösa varelser på allvar. Gatuhundarna är så många att det inte kan hanteras med tillgängliga resurser. Dessutom kan polisen på grund av den höga brottsfrekvensen inte använda den lilla tid som de har tillgänglig för att undersöka liknande fall.

Advertisement
image: Facebook

Frågan är dock alarmerande då vissa djurskyddshem som de i Bacau och Bukarest håller hundar endast i 2 veckor innan de avlivas. Förhoppningen är att politiska lösningar kommer att hittas för att kunna stoppa denna hemska barbaritet och att människor kan förändras på djupet. Våra hjälplösa fyrbenta vänner förtjänar inte detta meningslösa våld.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack