En pappa bokar 6 flygbiljetter för att få fira jul med sin dotter som är flygvärdinna

av sofia

27 April 2019

En pappa bokar 6 flygbiljetter för att få fira jul med sin dotter som är flygvärdinna
Advertisement

För de flesta innebär julen att dekorera hemma, springa till höger och vänster för att göra sista minuten gåvor och tillbringa tid med din familj. Ofta glömmer vi dock att många andra människor under dessa helgdagar är tvungna att arbeta. Det finns många kategorier, allt från dem som arbetar inom hälsofaciliteter till poliskåren, kollektivtrafik och de som arbetar inom turistsektorn.

Advertisement
Mike Levy

Mike Levy

En av dessa är människor är Pierce Vaughan, som jobbar som flygvärdinna för Delta Airlines. Hennes pappa Hal gav inte upp så han köpte 6 biljetter att tillbringa den 24:e och 25:e december med sin dotter.

Den singulära och mycket fina historien dokumenterades av en Mike Levy, en av passagerarna på en av dessa flygningar där han satt just bredvid Hal Vaughan under denna luftmaraton. Historien blir ännu mer rörande när det framgår att Hal fortfarande höll på att återhämta sig från en ganska allvarlig olycka. Faktum är att mannen hade brutit nacken och var praktiskt taget orörlig under en tid.

Advertisement
Pierce T. Vaughan

Pierce T. Vaughan

Han kämpade fortfarande för att återhämta sig, men han såg uppmuntrande förbättringar varje dag. Även av den anledningen ville han inte tillbringa en enda dag ifrån sin älskade Pierce och vara så nära henne som möjligt för att få henne att känna sig lite som hemma.

Mike tog en bild med Hal och publicerade sedan den på webben och berättade kort historien. Inlägget delades på mycket kort tid över 28 tusen gånger. Några dagar senare delade Pierce Mikes inlägg med ett foto av hela familjen.

Pierce T. Vaughan

Pierce T. Vaughan

På sociala medier tog Pierce chansen att tacka all personal både på flyget och på marken som gjorde hennes fars alla 6 resor så tätt inpå varandra så bekväma som möjligt. När man verkligen vill vara tillsammans kan man vara det på de mest otänkbara sätten.

Denna orginella julberättelse vittnar om hur mycket familjen är en av de mest värdefulla och viktiga sakerna i en individs liv, ett starkt och olösligt band som kan övervinna allt. Nästa gång du är på semester, var snäll mot dem som serverar dig eller kör din taxi, för i slutändan är det faktiskt en helg även för dem.

Advertisement