Han hittar en övergiven kattunge och bestämmer sig för att behålla den. Bilderna från deras resa är helt otroliga

av sofia

26 April 2019

Han hittar en övergiven kattunge och bestämmer sig för att behålla den. Bilderna från deras resa är helt otroliga
Advertisement

Ibland är de vackraste historierna de som sker på ett mer oväntat och överraskande sätt i våra liv och vem vet om vi på vår oförutsägbara väg inte skulle kunna hitta en fyrbent resande liten kamrat på jakt efter kärlek och en välkomnande familj. Detta hände Dean Nicholson, globetrotter som rest runt om i världen med sin cykel vars liv på egen hand förändrades på ett positivt sätt när en övergiven liten kattunge korsade hans väg.

via Daily Mail

Advertisement

Dean Nicholson började sin resa runt om i världen med sin cykel i september 2018, från sin hemstad Dunbar i Skottland. Därifrån tog han en färja till Amsterdam, korsade Belgien, Grekland, Schweiz och Italien och tog sedan en annan färja till Kroatien innan han kom fram till Bosnien där han finner en liten kattunge, ensam och hungrig.

Advertisement

Trots att den var synligt underernärd, tog Dean kattungen omedelbart till närmaste veterinär, där den genast fick behandling. Efter att ha givit henne vatten och mat beslutade sig Dean för behålla katten och ge henne det fina namnet Nala. Från den stunden då de möttes har katten varit en konstant och trogen följeslagaren på hans resa.

En av katten Nalas sötaste sätt att visa sitt förtroende gentemot Dean är att bekvämt klättra upp på sin nya älskade husses cykel under deras resa runt om i världen, men se upp för gupp och småstenar då  Nala klättrar upp på Deans axel eftersom hon blir rädd!

Dean och Nala har hittills rest tillsammans i Albanien, Grekland och Montenegro, men vi är säkra på att detta bara kommer att bli den spännande starten på deras äventyr tillsammans!

Vad tycker du om den vackra berättelsen om vänskap som har upprättats mellan cyklisten och den gulliga övergivna kattungen?

Advertisement