Huset börjar brinna medan flickan är inne, den här pitbullen biter tag i hennes blöja och släpar ut henne

av sofia

21 April 2019

Huset börjar brinna medan flickan är inne, den här pitbullen biter tag i hennes blöja och släpar ut henne
Advertisement

Bland alla husdjur är hundar förmodligen människans bästa vän och trots den lojalitet och tillgivenhet som de ger, finns det skillnader, först och främst mellan raser.

I synnerhet betraktas pitbull som en svår ras, med ett aggressivt temperament och av denna anledning rekommenderas de inte för familjer med barn. Istället har pitbullen, liksom alla hundar, ett hjärta av guld, vilket framgår av berättelsen om Sasha, en hund som blev hjälte för en dag.

via KCRA News

Advertisement
Yahoo

Yahoo

Sasha är en ung pitbull på bara åtta månader, som under sitt korta liv redan har fått ett gott rykte - och förhoppningsvis kommer detta att vara till hjälp även för medkamraternas rykte. Hon räddade Masaias liv, en liten flicka på sju månader - praktiskt taget en jämnårig, men framför allt en vän. Sasha och barnet växte upp tillsammans, sov ofta i samma spjälsäng och ibland badade de tillsammans.

Men ingen hade någonsin kunnat gissa hur viktigt denna vänskap skulle vara för dem båda, fram till den ödesdigra natten.

Advertisement
KARE11

KARE11

Det var midnatt när Chai, Sashas matte som är mamma till barnet vaknade av att hennes pitbull skrapade hårt på dörren. Chai förstod till en början inte att det som Sasha försökte tala om för henne var livsviktigt, tills hon bestämde sig för att kliva upp ur sängen och då såg hon att huset bredvid stod i brand.

Chai sprang genast in till Masailah, men när hon kom in i rummet upptäckte hon att Sasha hade föregått henne och redan hade släpat barnet ur sängen genom att dra henne i blöjan.

KCRA

KCRA

Chai lyckades rädda sin familj och ringde 911. Brandmännen lyckades sedan stoppa elden och bevara stora delar av byggnaden, men inte Chais lägenhet, som var helt förstörd. För närvarande bor Chai och hennes familj i en av grannarnas hus, men det är viktigt att de är alla är säkerhet och mår bra - även tack vare Sasha, som Chai säger i den här videon.

Det spelar ingen roll vilken ras din hund är, men hur den behandlas. Om du älskar den som en familjemedlem, kan du vara säker på att denna tillgivenhet kommer att komma tillbaka till dig på sätt som du inte ens kan föreställa dig - och som skulle kunna rädda ditt liv.

Advertisement