Den överges av sin ägare tillsammans med sin hundbädd och sina leksaker, dagen därpå hittar hunden en ny familj

av sofia

17 April 2019

Den överges av sin ägare tillsammans med sin hundbädd och sina leksaker, dagen därpå hittar hunden en ny familj
Advertisement

Ibland kan användningen av Internet, i det hav av olikartade och ofta meningslösa nyheter som vi konstant får läsa, förvandlas till ett utmärkt språngbräda för att framhäva rörande berättelser och som tack vare användarnas hjälp förvandlas till en saga med ett lyckligt slut.

Detta är vad som hände med den lilla lilla hundens Wall-E, övergiven av ägaren, utan någon uppenbar anledning till ett djurskyddshem i USA.

via Metro UK

Advertisement
Facebook

Facebook

Det som hände den 24:e november 2018 på Maricopa County Animal Care and Control i Phoenix, Arizona var antagligen avgörande för den lilla Wall-E. Hunden, som är en 5 årig labrador, anlände till det amerikanska skyddshemmet lutad mot väggen, med öronen pressade mot huvudet, med ett bestämt missförstått uttryck på sitt ansikte, som om han visste att hans herre hade övergivit honom av ännu okända skäl vid samma skyddshem där Wall-E nu befann sig.

Maricopa County Animal Care and Control är det näst största djurhemmet i USA och därför har många på grund av den enorma överbefolkningen och efterfrågan på djur som övergivits där blivit aktiva för att skapa situationer för vilka dessa olyckliga fyrbenta vänner kan återintroduceras i ett lyckligt liv med en ny familj, i stället för att bli avlivade

Advertisement
Facebook

Facebook

Trots orsakerna till att Wall-E övergivits ännu inte är tydliga (hemmet vet bara att ägaren stod i tårar och att hans hjärta var brustet vid avskedsögonblicket), men den lilla Labradorhunden av lämnades i gott fysiskt skick med sina favoritleksaker och sin hundkoja.

Självklart spreds historien om Wall-E på sociala medier, så den följande dagen, den 25:e november, tog en tjej med namnet Lynn Lee hem Wall-E och gav den olyckliga fyrbenta vännen en värdigt slut som i de bästa sagorna!

Advertisement