Om du sviker hennes eller hans fötroende har du inte en chans, det här är Lejonets hemligheter

av sofia

14 April 2019

Om du sviker hennes eller hans fötroende har du inte en chans, det här är Lejonets hemligheter
Advertisement

Ett av de starkaste dragen hos dem som är födda i Lejonets tecken är oförmågan att tolerera eller till och med förlåta ett svek. För dem är förtroendet heligt, både i kärlek och vänskap, när det rör sig om viktiga saker och även de som kan verka meningslösa. När detta element saknas är det praktiskt taget omöjligt att återställa ett förhållande. En besvikelse på detta plan i livet är som ett sår som aldrig kommer att läka. Men detta är bara en del av ett ädelt och komplext stjärntecken.

Advertisement
pxhere

pxhere

Lejonet kräver ständigt uppmärksamheten riktad på sig, det räcker inte att vara närvarande i hans eller hennes liv, ännu värre att simulera intresse. Att låtsas känna kärlek eller omtanke är kontraproduktivt, då Lejonet kommer att märka det och tolka det som att du driver med den och inte visar respekt.

Individer födda i detta tecken är väldigt självständiga, de älskar att klara av alla sina personliga saker på egen hand, men de behöver veta att de runtomkring dem kommer att vara där hela tiden och kommer att ingripa när det behövs. Kanske kommer det ögonblicket aldrig, men vetskapen kommer att göra dem lugnare.

De reagerar på stress och oro genom att engagera sig ännu mer i sitt arbete, men när de är sig ensamma, speciellt på natten, är de besatta av tvivel och ångest. Om de känner sig försummade och uppfattar att någon tar avstånd reagerar de genom att släppa kontakten tills den riskerar att förloras helt.

De är inte kontrollfreaks, men de gillar inte heller att de inte har den. Det här är människor som lever i ett ganska otryggt balansläge, så det krävs mycket lite för att störa deras lugn. De få säkerheterna de har måste därför vara stabila och oförstörbara.

Advertisement
Om du sviker hennes eller hans fötroende har du inte en chans, det här är Lejonets hemligheter - 2

Den grova och ibland ovänliga personligheten är egentligen bara en mask, ett försvarssystem för att undvika att vara sårbar. Som vi sade från början så är tillit nyckeln till allt, så därför tar ett Lejon tid på sig innan det ger förtroende och när du utnyttjar den här gåvan kommer hans eller hennes ilska inte ha några gränser.

Tecknet symboliserar kraft och styrka, men har också en dold känslighet som den håller gömd för rädsla för att den skulle kunna trampas på. Lejonet vet hur man visar den bästa versionen av sig själv som en vän eller partner, men den som får denna gåva måste också göra sig förtjänt av den.

Advertisement