Den nyfödda bebisen får inga sjukhusbesök på 5 månader. Sköterskan som tar hand om henne bestämmer sig för att adoptera henne. - TittaPaVideon.se
x
Den nyfödda bebisen får inga sjukhusbesök…
Farmorn byter namn på barnbarnet medan mamman ligger inne på sjukhuset efter kejsarsnittet 12 frisyrer för kort hår som ger dig ett fräscht och ungdomligt utseende

Den nyfödda bebisen får inga sjukhusbesök på 5 månader. Sköterskan som tar hand om henne bestämmer sig för att adoptera henne.

08 April 2019 • Av sofia
4.117
Advertisement

De som arbetar på sjukhus känner till många historier om sjukdom och att bli frisk. Ofta berörs man av patienternas historia, även om du är på sjukhuset bara för att göra ditt jobb. Det är därför svårt att ignorera smärta när det direkt rör hjälplösa barn.

Liz Smith är huvudsjuksköterska på ett sjukhus i Massachusetts i USA där hon träffade barnet som tack vare livets mystiska gång senare blev hennes dotter. Här är deras spännande historia.

Gisele är en liten tjej med stora blåa ögon och tunt blont hår. Hon anlände till Liz sjukhus bara tre månader efter att ha skrivits ut från det andra sjukhuset där hon föddes.

Hennes liv har inte varit lätt då hon föddes av en narkotikamissbrukare som även tog droger under graviditeten. Gisele föddes med abstinensbesvär långt före slutet av graviditeten. Vid födseln vägde hon omkring 900 gram.

Liz mötte hennes blick under en arbetsdag som alla andra. Hon frågade sina kollegor, vem denna vackra lilla tjej med stora blå ögon var och varför hon var där. Hon fick då veta att Gisele var där för att återhämta sig och att efter att hon matats under fem månader med ett rör var hon nu bättre. Hon fick också veta att barnet fortfarande var ensamt, eftersom ingen hade kommit för att hälsa på henne under fem månaders sjukhusvistelse.

Detta fick Lizs hjärta att gå i bitar och hon ville göra något för flickan men hon visste inte vad. Giseles sjukhusvistelse var på väg mot sitt slut och om ingen familj kunde ta hand om henne skulle hon ha varit tvungen att hamna på ett barnhem.

image: maxpixel

Under tiden gick Liz till jobbet med alltmer entusiasm då hon visste att hon skulle träffa barnet. Plötsligt stod det klart för henne vad hon skulle göra. "Jag kommer att adoptera det här barnet, jag kommer vara hennes mamma," sade hon till sig själv. Då hon hade problem med sin egen fruktbarhet och dessutom själv hade vuxit upp utan en mamma kunde hon inte vara likgiltig inför denna situation.

Efter att ha begärt adoption och klarat av formaliteterna kom de goda nyheterna till slut: Giseles ursprungsfamilj hade förlorat alla rättigheter då de inte hade det som krävdes för att uppfostra barnet. Liz kände en blandning av glädje och sorg, då en vinst för henne innebar förlusten för en annan familj, speciellt för Gisele. Men innerst inne visste hon att det bara skulle betyda det bästa för barnet.

"Från det ögonblick jag träffade henne fanns det något i hennes blåa ögon som fångade min uppmärksamhet. Jag kände att jag var tvungen att älska den här lilla tjejen och hålla henne säker. Hon hade utvecklingsproblem och jag såg fram emot att ta hem henne från sjukhuset och få henne att äntligen växa upp som de andra barnen", säger Liz.

Nu är Liz och Gisele officiellt mor och dotter och tillsammans har de gjort stora framsteg. Båda har, tack vare det ömsesidiga mötet, börjat ett nytt och spännande liv!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack