Att ha en katt hemma driver bort negativitet. De stöter bort onda andar och är välgörande för själen

av sofia

13 April 2019

Att ha en katt hemma driver bort negativitet. De stöter bort onda andar och är välgörande för själen
Advertisement

Har du någonsin haft känslan av att din katt uppfattar eller ser saker som du inte kan se? Det vetenskapliga svaret är ganska enkelt, nämligen att våra kattvänner har en speciell "radar", det vill säga att de har förmågor som gör det möjligt för dem att fånga frekvenser i naturen som är omöjliga att märka, åtminstone för oss människor.

En ny vetenskaplig studie har också bekräftat att katter, på grund av sin tydliga känslighet för frekvenser, kan komma i kontakt med en dold dimension. Så här får du reda på hur!

via Medical News Today

Advertisement
Pixnio

Pixnio

En studie genomförd av City University of London har bekräftat att många av Storbritanniens kattdjur kan uppleva frekvenser som människor inte upplever. Allt detta tack vare ultraviolett ljus, en våglängd bortom synligt ljus från rött till lila som människor inte kan se. Denna "superkraft" hos våra kattvänner gör det möjligt för dem att se och uppfatta dolda saker, osynliga för mänskliga frekvenser. Kanske en annan dimension som vi inte känner till?

Advertisement
Irina Irisel/Pexels

Irina Irisel/Pexels

Enligt en undersökning genomförd av Medical News Today på mer än 2.000 husägare i Storbritannien anser mer än 30% av människorna att deras husdjur skyddar dem mot spöken och andar. Många husägare har rapporterat att deras hundar eller katter varnar dem för en övernaturlig närvaro genom att skälla, morra eller stirra på ingenting eller flytta ifrån något som inte kan ses!

Det är ingen slump att samma undersökning som nämns ovan föreslår att förutom att kunna "fånga onda andar eller negativitet inuti huset", kan katten också ha psykiska krafter. Enligt brittisk forskning tror 75% av husdjursägare att deras husdjur kan uppfatta när en familjemedlem är på väg hem eller när den tänker lämna huset. Vissa har sagt att deras husdjur vet när det är middagstid, medan andra har sagt att deras djur även kan känna när en storm är vid horisonten!

TheBookRaccoon/Instagram

TheBookRaccoon/Instagram

När det gäller fördelarna med att ha en katt och dess befogenheter att avvärja negativitet har den senaste vetenskapliga undersökningen funnit att en katt hjälper till att lindra stress och ångest, vilket är känt för att skydda mot hjärtsjukdomar genom att sänka blodtryck och reducera hjärtfrekvensen, medan andra studier även säger att du kan meditera med din katt och få extraordinära hälsofördelar!

Allt detta för att ge dig en bekräftelse på att om du har en katt i familjen borde du hålla den i fast grepp då det är den bästa andliga väktaren du någonsin kan ha i ditt liv!

Källa:

Advertisement