Att ha en katt hemma driver bort negativitet. De stöter bort onda andar och är välgörande för själen - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Att ha en katt hemma driver bort negativitet.…
Att ha en syster som snackar mycket håller depressionen på avstånd enligt vetenskapen! Lugnet i att inte ha något att dölja är en gåva som inte har något pris

Att ha en katt hemma driver bort negativitet. De stöter bort onda andar och är välgörande för själen

7.997
Advertisement

Har du någonsin haft känslan av att din katt uppfattar eller ser saker som du inte kan se? Det vetenskapliga svaret är ganska enkelt, nämligen att våra kattvänner har en speciell "radar", det vill säga att de har förmågor som gör det möjligt för dem att fånga frekvenser i naturen som är omöjliga att märka, åtminstone för oss människor.

En ny vetenskaplig studie har också bekräftat att katter, på grund av sin tydliga känslighet för frekvenser, kan komma i kontakt med en dold dimension. Så här får du reda på hur!

image: Pixnio

En studie genomförd av City University of London har bekräftat att många av Storbritanniens kattdjur kan uppleva frekvenser som människor inte upplever. Allt detta tack vare ultraviolett ljus, en våglängd bortom synligt ljus från rött till lila som människor inte kan se. Denna "superkraft" hos våra kattvänner gör det möjligt för dem att se och uppfatta dolda saker, osynliga för mänskliga frekvenser. Kanske en annan dimension som vi inte känner till?

Enligt en undersökning genomförd av Medical News Today på mer än 2.000 husägare i Storbritannien anser mer än 30% av människorna att deras husdjur skyddar dem mot spöken och andar. Många husägare har rapporterat att deras hundar eller katter varnar dem för en övernaturlig närvaro genom att skälla, morra eller stirra på ingenting eller flytta ifrån något som inte kan ses!

Det är ingen slump att samma undersökning som nämns ovan föreslår att förutom att kunna "fånga onda andar eller negativitet inuti huset", kan katten också ha psykiska krafter. Enligt brittisk forskning tror 75% av husdjursägare att deras husdjur kan uppfatta när en familjemedlem är på väg hem eller när den tänker lämna huset. Vissa har sagt att deras husdjur vet när det är middagstid, medan andra har sagt att deras djur även kan känna när en storm är vid horisonten!

Advertisement

När det gäller fördelarna med att ha en katt och dess befogenheter att avvärja negativitet har den senaste vetenskapliga undersökningen funnit att en katt hjälper till att lindra stress och ångest, vilket är känt för att skydda mot hjärtsjukdomar genom att sänka blodtryck och reducera hjärtfrekvensen, medan andra studier även säger att du kan meditera med din katt och få extraordinära hälsofördelar!

Allt detta för att ge dig en bekräftelse på att om du har en katt i familjen borde du hålla den i fast grepp då det är den bästa andliga väktaren du någonsin kan ha i ditt liv!

Källa:

Tags: KatterMärkligt
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack