Tvillingarna är romantiska personer som är värda att kämpa för, men tro inte att du kan hålla dem i koppel

av sofia

10 April 2019

Tvillingarna är romantiska personer som är värda att kämpa för, men tro inte att du kan hålla dem i koppel
Advertisement

Vad som alltid har sagts om detta tecken motsvarar helt sanningen, det vill säga närvaron av två identiteter som växlar beroende på sammanhang och situationer. Denna dualitet tillåter de som är födda i Tvillingarnas tecken att alltid betrakta två olika synvinklar och därför också att förstå och förlåta. I kärlek behöver de mental attraktion lika starkt som fysisk attraktion, de är romantiska och födda till att vara ledare.

Advertisement
Tvillingarna är romantiska personer som är värda att kämpa för, men tro inte att du kan hålla dem i koppel - 1

De är sällskapliga och ensamma, sorglösa och djupa, två sidor av samma mynt som ständigt roterar och får huvudet att snurra på den som har med dem att göra. Tvillingarna vet hur man ska vara öppen för alla men bara förtrolig med några få. De blir sällan förälskade, men när det händer betyder det att partnern är en person som kan förstå och acceptera deras komplexitet.

Oavsett kärlek och band till någon, offrar de aldrig sitt utrymme och sin självständighet. Tvillingar är riktiga arbetsnarkomaner och söker ständigt efter framgång. De hatar dem som saktar ner dem eller de som försöker hålla dem i ett koppel, ett värdelöst och kontraproduktivt försök.

Även om de kräver mycket från dem som är vid deras sida gör de sitt bästa för att vara och ge allt som deras partner behöver. Både mot andra och mot sig själva antar de filosofin "här och nu", de lever i nuet och låter sig inte förankras eller skrämmas av det förflutna.

En Tvilling vet hur man fyller livet för de människor den verkligen bryr sig om, med små och stora gester som den alltid gör med absolut naturlighet. Den som är född i det här tecknet strävar inte efter huvudrollen för sakens skull utan blir automatiskt en referenspunkt för alla andra.

Advertisement
Maxpixel

Maxpixel

Tvillingarna är förförare och erövrar, de gör att andra blir förälskade till en punkt som gör att även de mest balanserade av människor blir avundsjuka och possessiva. De kan verka trygga och bestämda i allt de gör men de behöver också bli försäkrade, att veta att det de säger, tycker och gör delas av dem som älskar dem.

Förhållandet med dessa individer är "bestraffning och glädje" varje dag, men de vet hur man visar vad villkorslös kärlek betyder, de är ärliga och de ljuger aldrig. Ett liv med dem är en utmaning, men priset är värt alla uppoffringar.

Advertisement