Varje dag stannar den här 94-åriga mannen och skojar med skoleleverna och ger dem råd om livet - han är numer deras maskot - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Varje dag stannar den här 94-åriga…
Den som har möjligheten att umgås med en Skorpion har verkligen tur, få människor är som dem Sjuksköterskan kramar om ett vettskrämt barn före operationen. Bilderna sprids världen över

Varje dag stannar den här 94-åriga mannen och skojar med skoleleverna och ger dem råd om livet - han är numer deras maskot

Av sofia
2.028
Advertisement

Varje mamma måste lära sig att leva med en viss oro, som ibland kan skapa ångest. Ju mer barn växer och utökar sina egna utrymmen, desto mindre har de mammas skydd, samtidigt som de dyker ner djupare och djupare i en varierad och komplex värld, full av fallgropar och faror.

Så det är normalt att man ibland tror sig se hot även där det inte finns något. Just detta hände med Gina Arnold, en amerikansk mamma, när hon upptäckte att hennes femtonåriga dotter pratade med en 94-årig man varje dag innan hon gick i skolan.

Audrey Arnold är en tjej som många andra, med en ovanlig vana, nämligen att varje dag, innan hon går till skolan, stannar hon för att prata med en 94-årig man på gatan. Av denna anledning brukade hon insistera på att bli lämnad på ett visst avstånd från skolan på morgonen av sin mamma. När hennes mamma upptäckte varför, blev hon så klart orolig: Vad skulle en man i den åldern vilja ha från en ung tjej?

Audrey förklarade dock för sin mamma att det inte fanns någon anledning att oroa sig. Det rörde sig om  Mr. Knuckles - "knogar" på engelska - ett smeknamn som han gjort sig förtjänt av bland ungdomarna för sitt karakteristiska sätt att hälsa dem på morgonen.

Advertisement

Mannen som är känd som Wally Richardon, stannar framför Marina Village-skolan i Dorado Hills i Kalifornien varje dag för att säga godmorgon till eleverna, ge dem råd och uppmuntra dem.

Med sin ärofulla ålder kan Wally skryta med en viss erfarenhet. Han kämpade i flottan under andra världskriget, så han kallades även för att utföra sin plikt under Koreakriget som pilot och resten av sitt liv arbetade han för United Airlines.

Nu har han bestämt sig för att fortsätta ge sitt bidrag till samhället genom att ge råd till ungdomar och det är uppenbarligen något han är mycket bra på med tanke på hur mycket ungdomarna uppskattar det.

Wally lär ut saker som inte kan läsas om i böckerna, såsom respekt, tolerans och framför allt vänlighet mot andra, outtömliga källor för visdom. Innan följde hans fru med honom ibland, men hon fick problem att gå så Wally går ensam, fast besluten att vidarebefordra sin lärdom till unga människor.

Advertisement

Nyfiken på sin dotters berättelse bestämde sig Gina därför för att träffa Knuckles och hon fann honom omgiven av ungdomar med avsikt att lyssna på honom och hon filmade honom för att bevittna hans arbete.

"Det här är den typ av stöd och kärlek som unga behöver" säger Gina "Den här mannen stannar varje dag vid skolans entré och ger uppmuntran och råd till alla elever som kommer till honom".

Advertisement

Cheryl Olson, högskolans huvudansvarige, tycker också att Wally har ett positivt inflytande på eleverna, och i samförstånd med lärarna bestämde hon sig för att låta göra en väggmålning tillägnad Mr Knuckles i skolan.

Wallys initiativ är verkligen lovvärt, den värdiga slutsatsen av ett liv som spenderas i sitt lands tjänst och han kommer att bli ihågkommen för evigt av eleverna som kommer att dra nytta av hans visdomsord.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack