De vakade över mammans mage under 9 månader och när bebisen föddes var det kärlek vid första ögonkastet - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
De vakade över mammans mage under 9…
5 saker du kan göra för att öka ditt välmående på bara en vecka enligt en nutritionist En thailändsk affärsman erbjuder 315.000 dollar i hemgift till den som vill gifta sig med hans dotter

De vakade över mammans mage under 9 månader och när bebisen föddes var det kärlek vid första ögonkastet

Av sofia
1.736
Advertisement

De som har turen att bo tillsammans med ett husdjur vet att de är en integrerad del av familjen, en pälsklädd eller befjädrad varelse som berikar familjen med sin kärleksfulla och glada närvaro.

Djuret är även medvetet om detta på sitt eget sätt och som familjemedlem deltar det i varje händelse som rör gruppen. Oavsett om de är lyckliga eller ledsamma stunder finns djuret där för att erbjuda sin tröst eller för att glädja sig tillsammans med andra.

När familjen utökas, blir djuren precis lika lyckliga, vilket framgår tydligt av reaktionen av dessa två hundar vid ankomsten av den efterlängtade bebisen.

image: screenshot 1

Det här är inte vilka hundar som helst, utan ett par Weimaraner, en vacker tysk ras, som föds under artonhundratalet då de blev utvalda av storhertig Karl August som älskade att jaga.

Men Weimaranerna är mycket mer än jakthundar, de är föga och otroligt intelligenta och trots den här hundrasens överflödiga personlighet är de lydiga och mycket fästa vid sin matte eller husse. Framför allt är de väldigt söta hundar som har mycket tålamod med barn.

Låt inte storleken och jaktandan på denna hund skrämma dig, Weimaraner älskar barn, vilket framgår tydligt av dessa två exemplar.

 

image: screenshot 2

Så snart de började förstå att mattes mage som växte mer och mer innehöll en ny liten familjemedlem, stod de två vovvarna henne närmare än någonsin, då de slickade hennes mage, vilade nära den och höll henne sällskap när de kunde. Dessa hundar har verkligen försökt förmedla sin kärlek och sin glädje till barnet.

Tänk sedan vad som hände när barnet äntligen föddes! Deras uppmärksamhet förflyttade sig självklart från matte - som de aldrig slutat att älska - och hennes mage till det lilla knyttet som hade ett stort behov av skydd och gos. De blev de allra första och oersättliga vännerna och även de bästa barnbarnvakterna hemma.

Självklart kan alla hundar och katter oavsett rast vara söta och kärleksfulla med barnen i familjen så länge som deras matte eller husse visar dem båda hur de bör förhålla sig till varandra, men ofta är det också en fråga om instinkt eller "kärlek vid första ögonkastet" ;)

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack