För att vara lycklig måste man lära sig att ignorera vissa personer - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
För att vara lycklig måste man lära…
Den här 60-åringen vänder sig till ett proffs för att förändra sitt anonyma utseende en gång för alla Värdig ensamhet är bättre än en relation som vi inte trivs i

För att vara lycklig måste man lära sig att ignorera vissa personer

Av sofia
1.346
Advertisement

Vardagliga situationer och relationer testar oss kontinuerligt med positiv eller negativ stimuli, vilket gör att vi ibland känner oss bra och ibland dåliga. Men det är vi själva som ger mening och värde till allt och som väljer att fokusera på vissa aspekter snarare än på andra. Precis som vi har makt att uppmärksamma, kan vi också välja att ignorera. Här ligger hemligheten om hur man behåller lugnet och blir lycklig, att veta hur vi kan ignorerar det som kan få oss att lida genom att bara fokusera på det som ger oss glädje.

image: pixabay.com

Konsten att ignorera lär man sig inte från en dag till en annan, man lär sig den genom livet, genom erfarenhet och genom att träna på att söka efter sitt eget bästa. Här är några förslag på hur man kan starta den här resan för att bli lite bättre på att ignorera och mer glad.

  • Låt inte någon manipulera dig

Skapa dina egna känslor och din lycka, låt inte någon annan, vem det än är, utnyttja dig och påverka dina tankar.

  • Avsluta skadliga relationer

Stanna inte i relationer av kärlek eller vänskap när de gör dig olycklig. Att avsluta ett giftigt förhållande är som avgiftning från en drog, i början kommer du att känna dig värre men sedan kommer du att hitta ett nästan bortglömt lugn.

  • Acceptera kritik när den är konstruktiv

Att lyssna på andras åsikter tillåter oss att förstå misstag som vi annars skulle missa, så det hjälper oss att ta lärdom och växa. Men när det gäller värdelös oönskad kritik är det bästa att helt enkelt ignorera den.

  • Hantera ilska

Ofta är den mest omedelbara reaktionen mot en förolämpning, en kritik eller en dålig handling ilska, men vi måste försöka kontrollera oss själva genom att koncentrera oss på positiva känslor som glädje och kärlek.

  • Hämnd är inte en lösning

Att besvara ont med ont återställer inte balansen utan skapar snarare kaos. Förlåtelse ger harmoni och tar slut på lidande.

 

Vägen till lycka är inte så lång, du behöver bara bli av med alla de människor som gör den mer tröttsam!

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack