Människor som ljuger förändras aldrig, här är 7 drag du känner igen dem på - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Människor som ljuger förändras aldrig,…
När man älskar på riktigt är trohet inte en uppoffring utan istället ett naturligt sätt att vara Att vara snäll betyder inte att man är dum

Människor som ljuger förändras aldrig, här är 7 drag du känner igen dem på

1.867
Advertisement

Vem har aldrig ljugit? Kanske har några av er sedan fått den där obehagliga känsla av oro, som förmodligen avslöjade er i andras ögon, medan andra istället visat sig vara ganska skickliga och lyckats inte bara dölja sin nervositet, utan till och med fått en falsk historia att verka sann.

De som är vana vid att ljuga, lyckas precis som en spindel väva ett nät av lögner för att fånga de naiva lyssnarna. Det är därför svårt att avslöja en sådan person. Det är dock bra att veta att varje "bra" lögnare har dessa 7 egenskaper.

  • 1. Intelligens. För att kunna utveckla en trovärdig lögn är det nödvändigt att använda hela sin intelligens och fantasi, känna av andras presonlighet och hitta eventuella brister i sin egen lögn.
  • 2. Försiktighet. Van vid att leva i ett slott av lögner, tenderar lögnaren att tvivla på alla runt omkring sig och litar aldrig på någon eller något.
  • 3. Ett bra minne. De som ljuger av vana, befinner sig i så många lögner att de måste vara mycket noga med att inte motsäga sig själva. Därför måste personen vara bra på att komma ihåg detaljerna i alla sina historier, inte minst för att det är lätt att komma ihåg vad som verkligen har hänt, men mycket svårare att minnas sådant man inte upplevt.
  • 4. Det är en skamlös person.För att lögnare ska kunna vara mer trovärdig, ligger det ofta en sanning till grund för lögnen. På detta sätt blir det också lite lättare att komma ihåg dem.
  • 5. Det är en lugn och fridfull person. Varje litet tecken på ångest eller spänning på utsidan kan leda till misstankar, därför har den som ljuger en bra känslomässig självkontroll.
  • 6. Det är en kall och beräknande person. Lögnaren dramatiserar eller överdriver inte i sina berättelser, utan följer en exakt strategi, som är utmärkt planerad. Att ha en exakt strategi hjälper personen i fråga att förbli lugn och att verka äkta.
  • 7. Det är en sällskaplig och utåtriktad person. Lögnare har inga problem med att interagera med andra, tvärtom. Med tanke på att hon eller han knappast kommer att berätta verkliga händelser eller fakta, är det inte en osäker person som är rädd för att uttrycka sig.

Om du känner någon med dessa egenskaper, håll ögonen öppna. En "bra" lögnare kan få dig att gå på vad som helst!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack