Vänner emellan spelar avståndet ingen roll, då deras hjärtan har ett starkt band mellan sig - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Vänner emellan spelar avståndet ingen…
20 visdomsord från den japanska traditionen som kommer att öppna upp dina ögon 7 saker som kan tyda på en kris i ett förhållande

Vänner emellan spelar avståndet ingen roll, då deras hjärtan har ett starkt band mellan sig

Av sofia
707
Advertisement

Har det någonsin hänt dig att du tappat kontakten med en person som stått dig nära på grund av avståndet och insett att när du sedan träffade henne eller honom igen, har tiden och avståndet inte påverkat erat förhållande? Förmodligen har du det, och just detta skiljer sann vänskap från enkel bekantskap.

Vänskap är den där unika känslan som är sällsynt och dyrbar, mycket svår att hitta, svårare än sann kärlek. Den har förmågan att ge oss stöd och tröst, att få oss på bättre humör och göra oss till bättre människor. Under vårt liv förändras vi och tar nya vägar och upplever olika situationer. Det kan hända att man slutar umgås med vissa människor, men om vänskapen är äkta, dör den aldrig.

image: Unsplash

En sann vän följer med oss ​​under hela vårt liv, kommer att ge oss stöd under svåra tider och skåla med oss i glada stunder. En sann vän kommer alltid att finnas där, även om den är långt ifrån oss kommer den att kunna hitta vägen för att nå oss, kanske med ett meddelande som skickas vid rätt tidpunkt eller med ett ord som sägs vid exakt rätt tillfälle som får oss att känna oss älskade.

En sann vän är den som väljer dig och delar den där starka känslan som inte har något blodsband men som ändå binder oss samman på ett olösligt sätt. Bortom tid och rymd kommer hon alltid att finnas och kommer aldrig att nekas.

Sann vänskap byggs upp dag efter dag, växer och förändras, ändrar form och förnyas. Den kan binda er samman redan från en tidig ålder eller plötsligt dyka upp, på tåget, vid havet eller på jobbet. Livet kan ibland hålla dig borta från din vän under en tid, längs olika vägar, men det unika bandet som förenar er kommer inte att låta lågan slockna, trots det fysiska avståndet.

En sann vän tittar dig alltid ​​i ögonen och berättar sanningen med ett leende, även om hon vet att det kan skada dig. Hon kommer alltid att ha tid för dig, vara redo att stödja dig när du fäller en tår och att lyssna på dig när som helst med hjärtat. Hon ger dig råd när du har fel, utan att någonsin döma. Hon kanske inte har materiella ting att ge dig, men en sann vän berikar ditt hjärta.

Ibland kan det att ha en sann vän som bor långt ifrån sig även vara en bra sak. I och med att ni inte träffas varje dag, kommer hon lättare att kunna lägga märke till dina förändringar och kanske kommer hon att öppna dina ögon om något i ditt liv går i fel riktning .

Kort sagt, vare sig hon eller han bor nära eller långt borta, är en sann vän den mest värdefulla tillgången som finns och om vi har turen att hitta en måste vi göra allt för att aldrig förlora den.

Tags: KvinnorRörande
Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack